Dragster Ξάνθη 21-22 Μαρτίου 2015

Dragster Ξάνθη  21-22 Μαρτίου 2015

Η τοπική Αγωνιστική Λέσχη Ξάνθης, ή αλλιώς Α.ΛΕ.Ξ., οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία για ακόμα μια φορά τον αγώνα Dragster που έγινε στο αεροδρόμιο Νέου Ζυγού της Ξάνθης, το Σαββατοκύριακο στις 21 και 22 Μαρτίου. Η Α.ΛΕ.Ξ. ιδρύθηκε το 1978 και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε μια μικρή πόλη, έχει καταφέρει και έχει οργανώσει πάρα πολλούς αγώνες και διάφορα events με θέμα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο πρόεδρος της λέσχης, Γιάννης Ζερζελίδης, γνωστός από τους αγώνες dragster με το Opel Kadett του, ήταν ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το event. Αρκετό καιρό πριν έτρεξε και βρήκε πλήθος χορηγών, οργάνωσε τα πάντα με τη βοήθεια της ομάδας του και το αποτέλεσμα ήταν ένα πάρα πολύ καλά οργανωμένο διήμερο γεμάτο περάσματα, θεατές και θέαμα.

Σημαντική βοήθεια στη λέσχη έδωσε ο Δήμος Ξάνθης, η τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και το Δ’ Σώμα Στρατού, για την παραχώρηση του αεροδρομίου.

Ο καιρός ήταν σύμμαχος, με τον ήλιο να κυριαρχεί και να βοηθά, μαζί με τις αξιόλογες συμμετοχές των αγωνιζομένων, να γεμίσει η πίστα με θεατές το πρωί της Κυριακής. Στον αγώνα συμμετείχαν αυτοκίνητα τα οποία ήταν χωρισμένα σε κατηγορίες ανάλογα με την επίδοσή τους και έτρεξαν στα 400 μέτρα, καθώς και μοτοσικλέτες οι οποίες έτρεξαν στα 200 μέτρα. 

 

Αρθρογράφος

 

Ψηφιοποιείται το Υπουργείο Μεταφορών

Ψηφιοποιείται το Υπουργείο Μεταφορών

Ψηφιοποιούνται οι υπηρεσίες μεταφορών με τη λειτουργία του νέου πληροφοριακού Συστήματος.