Advertisement

Παρουσίαση εταιρείας Boulekos Dynamic

Παρουσίαση εταιρείας Boulekos Dynamic

Πως προβήκατε σε μία τέτοια επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας σας?

Το δυναμόμετρο δεν είναι κάτι καινούργιο στην Boulekos Dynamic, αφού από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας υπήρχε δυναμόμετρο, του οποίου η χρήση ήταν για να εξελίσσουμε τα βελτιωτικά μας πακέτα. Η εξέλιξη, όμως, στη βελτίωση και οι πολύ υψηλές αποδόσεις των αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια δημιούργησαν την ανάγκη για την αναβάθμισή του με κάτι πιο σύγχρονο.

Εδώ, όμως, δεν μιλάμε απλά για ένα δυναμόμετρο, άλλα για έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Μιλήστε μας γι’ αυτήν την ομολογουμένως μεγάλη σας επένδυση.

Προσπαθώ, ώστε όποια κίνηση κάνω για την εταιρεία μου, να την κάνω σωστά και γι’ αυτό αποφάσισα να φτιάξω έναν ειδικό χώρο, αποκλειστικά για το δυναμόμετρο, που να μην επηρεάζεται άμεσα από τις εξωτερικές συνθήκες, έτσι ώστε να μπορούν οι μετρήσεις να γίνονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ιδανικές συνθήκες μέτρησης. Το ειδικά διαμορφωμένο dynoroom, που κατασκευάσαμε, είναι εξοπλισμένο με σύστημα ψύξης και η ανανέωση του αέρα γίνεται με ειδικό σύστημα εξαερισμού, το οποίο βοηθάει στην ανανέωσή του, αλλά και στην αποβολή των καυσαερίων. Η εξαγωγή καυσαερίων είναι σταθερή και μπορεί να  δεχθεί σχεδόν όλους τους τύπους εξάτμισης αυτοκινήτου. Οι τοίχοι είναι επενδεδυμένοι με έξι φύλλα γυψοσανίδας και ειδικό πετροβάμβακα για την ελάττωση του θορύβου στον περιβάλλοντα χώρο.

Ποιά είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δυναμόμετρου και τι υπηρεσίες προσφέρετε στους πελάτες?

Το δυναμόμετρο είναι το MAHA LPS 3000 PKW, το οποίο θεωρείται ως ένα από τα πιο αξιόπιστα δυναμόμετρα της αγοράς. Διαθέτει τέσσερα ζεύγη ράουλων με δύο φρένα και ενσωματωμένο ανεμιστήρα υψηλής παροχής. Μπορεί να μετρήσει αυτοκίνητα προσθιοκίνητα, πισωκίνητα και τετρακίνητα μέχρι και 1.400Ps. Εκτός από απλές μετρήσεις ισχύος, διατίθεται και για προγραμματισμό, fine tuning με δυνατότητα προσομοίωσης φορτίων. Είναι εξοπλισμένο με σύστημα διάγνωσης OBD για ειδικούς έλεγχους και μετρήσεις στο όχημα και είναι αναβαθμισμένο με το πιο σύγχρονο λογισμικό της ΜΑΗΑ.

Δεν είναι, όμως, μόνο το δυναμόμετρο η νέα δραστηριότητα της εταιρείας σας. Γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια κατασκευάζετε μία νέα σειρά προϊόντων βελτίωσης για αυτοκίνητα του GroupVW, όπως πολλαπλές εισαγωγής και χταπόδια...

Πολύ σωστά! Τα τελευταία 25 χρόνια  κατασκευάζουμε προϊόντα για τη βελτίωση όλων των κινητήρων του Group VW, όπως ολοκληρωμένα turbo-kit, πολλαπλές εισαγωγής, πολλαπλές εξαγωγής και συνεχώς εξελισσόμαστε. Το 2005 δημιουργήσαμε το επαναστατικό sprint booster, το οποίο απευθύνεται σε όλη την γκάμα των αυτοκινήτων, ανακηρύχθηκε καλύτερο προϊόν - για το 2010-  στην κατηγορία best performance and street product στη SEMΑ, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση βελτίωσης και aftermarket, που διεξάγεται στο Las Vegasκαι τώρα το προϊόν εξάγεται σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το Sprint Booster είναι ένα ελληνικό προϊόν, δημιουργία της Boulekos Dynamic, με διεθνή πατέντα και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτό, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τη χώρα μας.

Τι άλλα προϊόντα και εταιρείες βελτίωσης μπορεί να βρει ο πελάτης ερχόμενος στην BoulekosDynamic?

Υπάρχει μεγάλη γκάμα προϊόντων και εταιρειών βελτίωσης, με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Το συνεργείο μας είναι εξουσιοδοτημένο technical center της Brembo. Επίσης διαθέτουμε πλήρη γκάμα από τα πολύ αποδοτικά intercooler της Wagner Tuning, αναρτήσεις KW, Bilstein, εξατμίσεις Supersprint, προϊόντα Tial, προγράμματα εγκεφάλων και στο κομμάτι της υγραεριοκίνησης, ως επίσημο μέλος του δικτύου GAS Service, τα προϊόντα Zavoli.

Ποιά είναι τα πιο δημοφιλή μοντέλα στη βελτίωση τα τελευταία χρόνια?

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα για βελτίωση είναι αναμφίβολα αυτά που εξοπλίζονται με κινητήρες 2.0TFSI και 2.0TSI. Οι κινητήρες αυτοί, με σωστές κινήσεις και ποιοτικά aftermarket, μπορούν να αποδώσουν τεράστια νούμερα ιπποδύναμης με σχετικά μεγάλη αξιοπιστία. Όμως, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, ο κόσμος ακόμα βελτιώνει αυτοκίνητα, που φορούν τον άκρως δημοφιλή 1.8 20VT, για τον οποίο υπάρχουν αναρίθμητες βελτιωτικές λύσεις.

Έκτος, όμως, από τις βελτιώσεις, ασχολείστε και με τη συντήρηση και την επισκευή όλων των μοντέλων του GroupVW. Πόσο έχει επηρεαστεί ο χώρος της επισκευής λόγω της οικονομικής κρίσης?

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πάρα πολύ τη δουλειά μας, κυρίως στο χώρο των βελτιώσεων. Όσον αφορά το κομμάτι του service, θεωρώ ότι ο κόσμος δεν συντηρεί το αυτοκίνητό του με την συχνότητα, που το συντηρούσε προ κρίσης και αναζητεί λύσεις οικονομικότερες, κάτι που μας ώθησε στην ενασχόλησή μας με το χώρο της υγραεριοκίνησης για να προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις για οικονομικότερες μετακινήσεις.

Ποιοί είναι οι στόχοι σας για το μέλλον? Πως θέλετε να δείτε την BoulekosDynamicστα επόμενα χρόνια?

Στόχος μας στην Boulekos Dynamic είναι να γινόμαστε καλύτεροι. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και αποδοτικά προϊόντα για όλα τα αυτοκίνητα του Group VW, ενώ με το νέο μας δυναμόμετρο παρέχουμε πλέον αξιόπιστες και ακριβείς μετρήσεις για όλα τα αυτοκίνητα.

 

Info:

Boulekos Dynamic

Website: www.boulekosdynamic.com

Email: info@boulekosdynamic.com

Τηλ: 210 28 28 050

Fax: 210 28 35 661

Image Gallery

Πληρωμή με Κάρτα