JapStyle Airport Meet 8/3/2015

JapStyle Airport Meet 8/3/2015

Longtimenosee

Έξι ολόκληροι μήνες πέρασαν από το τελευταίο JapMeet, το «καλοκαιρινό» JapFest the Showoff, ίσως το μεγαλύτερο διάστημα ever μεταξύ των συναντήσεων των φίλων της ιαπωνικής σχολής. Οι fans και followers της σελίδας του JapStyle στο fb είχαν τρελαθεί, βομβαρδίζοντας τον Βασίλη Καλαδάμη και το team του JapStyle, προκειμένου να τους αποσπάσουν μια ημερομηνία για την επόμενη... μάζωξη! Αυτή κανονίζεται για τις 8/3/2015, ημέρα Κυριακή, στο parking του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό, με τον καιρό σύμμαχο και αυτήν τη φορά, με αποτέλεσμα τα japόνια να καταφθάσουν... λεφούσια!!!

 

Welcomeeverybody

Ένας από τους πολλούς λόγους, προκειμένου κάποιος να έρθει σε ένα JapMeet, είναι γιατί εδώ βλέπεις τα πάντα. Από Aygo με ζαντολάστιχα, 4πίστονα, με χαμήλωμα και carbon look λεπτομέρειες, μέχρι GTR, EVO, Scooby, Supra, Silvia, S2000, RX-8, RX-7, MX-5, Civic, Colt, Swift, Starlet, Corolla, Charade… ατμοσφαιρικά, turbo, με NOS, για drift, για πίστα, για δρόμο, ό,τι γουστάρεις... Χαζεύεις αυτοκίνητα, παίρνεις ιδέες, βλέπεις στην πράξη πώς φαίνεται κάτι που ενδεχομένως σκεφτόσουν να κάνεις και εσύ, συζητάς με ανθρώπους που κουβαλάνε την ίδια τρέλα με σένα, κάνεις τον χαβαλέ σου, πίνεις τον καφέ σου, βλέπεις τους φίλους σου, αγοράζεις και κανένα αυτοκολλητάκι... Προσθέστε σε όλα τα παραπάνω μια ηλιόλουστη μέρα και μουσική να βαράει δυνατά και πείτε μου, είχατε τίποτα καλύτερο να κάνετε εκείνη την Κυριακή? Εγώ προσωπικά, που εδώ και καιρό σπάω το κεφάλι μου να βρω μια 15άρα-16άρα ζάντα με jdm look που να ταιριάζει στο Miata Power Project και να χωράει 4πίστονα φρένα και δίσκους 300+mm, πήγα, είδα και πήρα μερικές ιδέες... Thanks a lot, fellow JapStylers!

 

Αρθρογράφος

 

Η ενδέκατη γενιά του Honda Civic

Η ενδέκατη γενιά του Honda Civic

Η Honda παρουσίασε το πρωτότυπο του νέου Civic που θα κυκλοφορήσει το 2022, το οποίο αναμένεται να είναι κατά 99% κοινό με το αυτοκίνητο παραγωγής.