Monster Energy Monza Rally Show 2015

Monster Energy Monza Rally Show 2015

 

The Motorsport Party is here…

198 Monster Energy Monza Rally Show 2015 1Ο 36χρονος, εννιά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, θρύλος του MotoGP, Valentino Rossi, πιστός στο καθιερωμένο του ραντεβού στο Monster Energy Monza Rally Show, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης Μοτοσικλετών EICMA, βρέθηκε και φέτος, το Σαββατοκύριακο 27-29 Νοεμβρίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Autodromo Nazionale di Monza. Ο Vale έχει χέρια και balls of steel όχι μόνο στους δύο αλλά και στους τέσσερις τροχούς, έχοντας τρεις στο σύνολο νίκες (2006, 2007 και 2012) στο συγκεκριμένο θεσμό, αλλά και δύο δεύτερες θέσεις, το 2013 και 2014, κόντρα στους Dani Sordo και Robert Kubica. Το event party της Monster Energy, στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν, βρίσκει τους κορυφαίους οδηγούς αγώνων πιο χαλαρούς μεν, το ίδιο ανταγωνιστικούς δε, με διάθεση να περάσουν καλά και να προσφέρουν θέαμα. Φέτος, μεταξύ άλλων, στο Monza Rally Show 2015 συμμετείχαν ο Βέλγος Thierry Neuvilleοδηγώντας το αγωνιστικό του Hyundai i20 WRC, o 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Motocross, Tony Cairoli, με ένα Citroen DS3, καθώς και ο 9 φορές Πρωταθλητής Rally Ιταλίας, Paolo Andreucci.

Vale 4 ever…

198 Monster Energy Monza Rally Show 2015 2Ο«GreatestOfAllTime»αναβάτης τουMotoGPβρέθηκε φέτος πίσω από το τιμόνι ενός FordFiestaWRC. Μπροστά στα μάτια χιλιάδων οπαδών του, ο Valeκονταροχτυπήθηκε στις εννέα συνολικά ειδικές διαδρομές του αγώνα με τον Βέλγο οδηγό της Hyundai στο WRC, Thierry Neuvellie και το αγωνιστικότουHyundai i20 WRC. Ο VR46 ξεκίνησε την Κυριακή με ένα προβάδισμα 33sec μετά τα λάθη και τον πολύτιμο χρόνο, που έχασε ο Thierry Neuvellie στην ε.δ 4 του Σαββάτου, μην επιτρέποντας στον τελευταίο τίποτα καλύτερο από τη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, 52,3sec πίσω από τους Rossi - CarloCassina. Η 4η νίκη των Valentino Rossi - CarloCassinaτους φέρνει δίπλα στον Capello Rinaldo στην All Time Winners List.Το pontiumτου φετινού Monster Energy Monza Rally Show συμπλήρωσαν τα  αδέλφια Roberto και Davide Brivio, με ένα ακόμα Ford Fiesta WRC. 

 

Αρθρογράφος

 

Honda e Advance 154Ps

Honda e Advance 154Ps

1.500kg βάρος, 220km αυτονομία σε ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης... Κι όμως, το Honda e, είναι μέσα στα καλύτερα αυτοκίνητα ανεξαρτήτου κατηγορί...