Thessaloniki Tuning Show 2018

Thessaloniki Tuning Show 2018

Πρόκειται για την πιο τολμηρή και οργανωμένη προσπάθεια στη Βόρεια Ελλάδα να συγκεντρώσει τους φίλους της βελτίωσης, του customizing και φυσικά της ταχύτητας, των δύο και των τεσσάρων τροχών. Το Thessaloniki Tuning Show διεξήχθη για 5η συνεχή χρονιά από τη διοργανώτρια εταιρεία VAG Comment, με την υποστήριξη της εταιρείας Κaoil, συγκεντρώνοντας για τρεις ολόκληρες ημέρες στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης τις κορυφαίες εταιρείες από το χώρο της αυτοκίνησης και της βελτίωσης, ικανοποιώντας όλους όσοι επισκέφτηκαν το Διεθνές εκθεσιακό κέντρο Helexpo. Πενήντα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα εταιρειών που ασχολούνται με βελτίωση, ανταλλακτικά, ελαστικά, λιπαντικά, αναρτήσεις, ηχοσυστήματα, dragster αλλά και διάφορα πολυτελή supercars έκλεψαν τις εντυπώσεις και τις καρδιές των fans του αυτοκινήτου.

 

The Show

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, οι ποικίλες ψυχαγωγικές και «αγωνιστικές» εκδηλώσεις είχαν ως σκοπό να εκπαιδεύσουν, να εμπνεύσουν και να διασκεδάσουν τους επισκέπτες, οι οποίοι, εκτός από την απόλαυση των mini-events, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά με τους επαγγελματίες του χώρου, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και παραγωγικό -για την κάλυψη των βελτιωτικών τους αναγκών- κλίμα. Οι ριψοκίνδυνοι οδηγοί της SXS team έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην αρένα, πραγματοποιώντας εντυπωσιακά ακροβατικά με τα οχήματά τους, στα οποία συμπεριλήφθηκαν μοτοσικλέτες Supermotard και τετράτροχα ATV’s, με τα οποία μάλιστα πραγματοποιούσαν διελεύσεις πάνω από τους ατρόμητους θεατές! Η αρένα είχε επίσης συνοδήγηση με αγωνιστικά kart, το μοναδικό Caterham του Στέφανου Αμανατίδη, βελτιωμένα Buggy’s, MonsterTrucks, BMXstunts και φυσικά DriftShows με το νεαρότερο οδηγό Drift στον κόσμο, Σταύρο Γρίλλη και τις ταλαντούχες οδηγούς δεξιοτεχνίας, Αντωνία Αμπατζίδου και Βασιλική Βασιλειάδου. Σημαντική επιτυχία του Thessaloniki Tuning Show ήταν η διεξαγωγή, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, του «dBDRA European Spring Break», το οποίο ήταν ενταγμένο στο πλαίσιο του διαγωνισμού ηχοσυστημάτων. Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό προέρχονταν από Γερμανία, Ρωσία, Σλοβενία, Αυστρία και φυσικά Ελλάδα. Τα περίφημα Transformers μαγνήτισαν τα βλέμματα των μικρών επισκεπτών και οι εκρηκτικές γυναικείες παρουσίες «ξεσήκωσαν» τους μεγάλους επισκέπτες… Στον εξωτερικό χώρο, οι 15 νταλίκες και ο Πανελλήνιος σύλλογος φορτηγών έδωσαν έναν διαφορετικό τόνο, ενώ τα αυτοκινητιστικά club γέμισαν τους χώρους του parking, με το BMW North Club να συγκεντρώνει 100 αυτοκίνητα.

 

Αρθρογράφος

 

H ΒΜW Z4 Μ40i σε χειροκίνητη έκδοση Pure Impulse

H ΒΜW Z4 Μ40i σε χειροκίνητη έκδοση Pure Impulse

Για τους λάτρεις της ανόθευτης οδηγικής απόλαυσης, η BMW προσφέρει τώρα την roadster Z4 M40i σε ειδική χειροκίνητη έκδοση Pure Impulse.