Επιδρομή από βελτιωτικά καλούδια για την νέα BMW M4

Επιδρομή από βελτιωτικά καλούδια για την νέα BMW M4

Είμαι βέβαιος ότι ακόμα δεν έχετε χωνέψει την αλλαγή του ονόματος του κορυφαίου sports-car της BMW από M3 σε M4. Και εγώ μαζί σας είμαι αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι πανέμορφη αλλά και πολύ ικανή, αφού πρόσφατα σημείωσε στο Ring ταχύτερο γύρο με 7:52sec. Τους επόμενους μήνες είναι βέβαιο ότι θα μας απασχολήσει αρκετά, αφού οι βελτιωτές έχουν πέσει πάνω της (όπως και στην τετράπορτη αδελφή της) σαν αρπακτικά. Τα πρώτο δείγμα έρχεται από το in-house τμήμα της BMW, την M Performance. Τα αεροδυναμικά βοηθήματα που διαθέτει κάνουν το αμάξωμα της M4 ακόμα πιο sexy και το πλήρες bodykit αποτελείται από μπροστινό carbon splitter, side-skirts, carbon καπάκια καθρεφτών, carbon lip spoiler και diffuser. Το kit ολοκληρώνεται από ζάντες 19in, εξάτμιση Akrapovic και λωρίδες M Performance. Στο εσωτερικό η εταιρεία εξοπλίζει την M4 με μπόλικες πινελιές από γνήσιο carbon αλλά και το πολυλειτουργικό τιμόνι M Performance με επένδυση alcantara.

Στο ίδιο μοτίβο κινείται και η Vorsteiner που παρουσίασε renderings με το ολοκληρωμένο της bodykit που θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες εβδομάδες. Η πρόταση της αμερικανικής εταιρείας είναι πολύ εντυπωσιακή και ολοκληρώνεται από τις 20άρες ζάντες VSE-003 με ελαστικά 275/30 μπροστά και 295/30 πίσω. Από την άλλη, η Hamann Motorsport “παπούτσωσε” την M4 με τέσσερα νέα σχέδια από ζάντες διάστασης 19 και 20in. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ψηφίζω τη διαιρούμενη με το μαύρο κέντρο και τη χρωμιωμένη πατούρα! Κουκλάρα!

 

Αρθρογράφος

 

Παραπλανητική Ιστοσελίδα Πώλησης Δίκυκλων Honda

Παραπλανητική Ιστοσελίδα Πώλησης Δίκυκλων Honda

Περιήλθε στην αντίληψή μας η ύπαρξη της παραπλανητικής ιστοσελίδας πώλησης δίκυκλων Honda  https://σκούτερ.ελ/ όπου χρησιμοποιείται παρανόμως η επωνυμ...