Παρουσίαση Εταιρείας: Petropoulos Service

Παρουσίαση Εταιρείας: Petropoulos Service

Power Automotive Magazine: Πείτε μας λίγα λόγια για την Petropoulos Service και την παρουσία της στο χώρο του αυτοκινήτου?

Λάμπρος Πετρόπουλος: Η επιχείρηση Petropoulos Service ιδρύθηκε το 1974 και έκτοτε δραστηριοποιείται στη συντήρηση, την επισκευή και τη βελτίωση των μοντέλων της Audi, VW, Seat και Skoda. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας είτε αυτό είναι ένα απλό service, είτε μία επίλυση βλάβης ή ζημιάς, είτε η βελτίωση κάποιου αυτοκινήτου, έχοντας ως βασική αρχή την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αιτημάτων των πελατών μας. Η συνεχής εξέλιξη της επιχείρησής μας, από τότε μέχρι και σήμερα, είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει, τόσο όσον αφορά στο ανθρώπινο δυναμικό, κύριο χαρακτηριστικό του οποίου είναι η υψηλή τεχνογνωσία, όσο και στον εκσυγχρονισμό των εργαλείων και του διαγνωστικού τμήματος.  

Power Automotive Magazine: Τι προϊόντα και υπηρεσίεςμπορεί να βρει κάποιος στην Petropoulos Service?

Λάμπρος Πετρόπουλος: Το συνεργείο μας αναλαμβάνει επισκευές σε κινητήρες αυτοκινήτων, κιβωτίων ταχυτήτων, εμπρόσθιων και οπίσθιων συστημάτων, υδραυλικών συστημάτων, συστήματος φρένων και πολλά άλλα. Παράλληλα, κάνουμε περιοδικό έλεγχο, service οχημάτων, γενικό έλεγχο και επισκευή ηλεκτρονικών συστημάτων, καθώς και συστημάτων ψεκασμού. Τα διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που διαθέτουμε, διασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Power Automotive Magazine: Πόσο έχει επηρεαστεί ο κλάδος της συντήρησης αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης και σε ποιές ενέργειες έχετε προβεί, προκειμένου να παραμένετε ανταγωνιστικοί?

Λάμπρος Πετρόπουλος:  Αναμφίβολα, ο κλάδος της συντήρησης έχει επηρεαστεί αισθητά τα τελευταία χρόνια. Διανύουμε μία δύσκολη -για όλους μας- περίοδο γι’ αυτό και εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να έχουμε αφενός μεν αντικείμενο εργασίας, αφετέρου δε χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές. Με τον τρόπο αυτό θεωρούμε ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη αυτή εποχή. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς οι πελάτες μας να γνωρίζουν ότι βρισκόμαστε δίπλα τους και να τους βλέπουμε να φεύγουν ξένοιαστοι και χαμογελαστοί από το μαγαζί μας. Αυτή η φιλοσοφία μας έχει δημιουργήσει ένα σταθερό πελατολόγιο, το οποίο εμπλουτίζεται συνεχώς με νέους πελάτες, που έρχονται σε εμάς με τις καλύτερες συστάσεις.

 

Power Automotive Magazine: Αντίστοιχα,πόσο έχει επηρεαστεί το tuning τα τελευταία χρόνια, γίνονται βελτιώσεις στα αυτοκίνητα και τι είδους?

Λάμπρος Πετρόπουλος: Ο κλάδος του tuning είναι μία άλλη, τελείως διαφορετική ιστορία. Φυσικά και έχει επηρεαστεί, όχι, όμως, τόσο αισθητά θα τολμούσαμε να πούμε. Ίσως γιατί με το tuning ασχολούνται άτομα νεαρής ηλικίας, που τους αρέσει η βελτίωση, θέλουν και μπορούν να στερηθούν άλλα πράγματα, προκειμένου να βελτιώσουν το αυτοκίνητό τους, δίχως να έχουν άλλες «σοβαρές» υποχρεώσεις . Η Petropoulos Service ασχολείται με όλα τα στάδια βελτίωσης, από έναν «απλό» επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου μέχρι big turbo set up. Μπορούμε να καλύψουμε τον πελάτη μας σε οτιδήποτε κι αν ζητήσει, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια, την αξιοπιστία και τη μέγιστη δυνατή απόδοση της εκάστοτε βελτίωσης.

Power Automotive Magazine: Έχετε κάποιο project που ετοιμάζετε αυτήν την περίοδο?

Λάμπρος Πετρόπουλος: Αυτήν την περίοδο ετοιμάζουμε αρκετά projects, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη. Ένα από αυτά είναι ένα VW Golf IV R32, το οποίο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και περιμένουμε να ρυθμιστεί. Μπορείτε, εάν θέλετε, να μας ακολουθήσετε και στη σελίδα μας στο facebook, όπου και θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα project μας, καθώς και φωτογραφίες από τις καθημερινές μας δουλειές.

Power Automotive Magazine: Ποιά είναι η αγωνιστική εμπλοκή της Petropoulos Service και ποιά τα σχέδια σας για τη νέα αγωνιστική σεζόν?

Λάμπρος Πετρόπουλος: Τα τελευταία χρόνια, η Petropoulos Service συμμετέχει σε αγώνες Drift, με όπλο της ένα Toyota Starlet KP60 20 VT. Έχουμε αγωνιστεί σε αρκετές διοργανώσεις και προσπαθούμε κάθε φορά να γινόμαστε καλύτεροι. Φέτος, σκοπεύουμε να συμμετάσχουμε γι’ ακόμα μία χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift, που διοργανώνεται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνισή μας. Στα άμεσα σχέδια μας είναι να συμμετάσχουμε επιλεκτικά και σε κάποιους αγώνες Dragster, με κάποια από τα αυτοκίνητα, που εξελίσσουμε και βελτιώνουμε.

Info:

Λεωφ. Καραμανλή & Κωνσταντινουπόλεως 442, Μενίδι, Αττική,

Τηλ.: 210 24 62 717

e-mail: petropoulosdriftteam@gmail.com

 

Αρθρογράφος