Advertisement

 

Παρουσίαση εταιρείας Theophilos

Παρουσίαση εταιρείας Theophilos

Πείτε μας δυο λόγια για την ιστορία της εταιρείας σας και την προσωπική σας πορεία στο συγκεκριμένο κλάδο?

Η εταιρεία «Εξατμίσεις-καταλύτες Θεόφιλος» παρέχει τις υπηρεσίες της στο χώρο των εξατμίσεων από το 1982. Είναι μία καθαρά οικογενειακή επιχείρηση και αποστολή της επιχείρησής μας είναι να επισκευάζουμε και να συντηρούμε εξατμίσεις και καταλύτες αυτοκινήτων, δουλεύοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των κατασκευαστών και τηρώντας σχολαστικά τους κανόνες της σύγχρονης τεχνολογίας με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

 

Ποιές είναι οι εγκαταστάσεις και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας?

Η εταιρεία μας διαθέτει 4 καταστήματα, με νεότερο αυτό που ανοίξαμε πρόσφατα στο Αιγάλεω, στη συμβολή των οδών Κηφισού και Ιεράς οδού, κάτω από τη γέφυρα στο ρεύμα προς Πειραιά. Ένα κεντρικό κομβικό σημείο, με άριστα καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα, που μπορεί να εξυπηρετήσει πολύ κόσμο. 

 

Τι εξοπλισμό διαθέτει η TheophilosExhausts και τι δυνατότητες παρέχει?

Ο εξοπλισμός μας αποτελείται απ’ όλα τα σύγχρονα μηχανήματα, που είναι αναγκαία για την επισκευή και την εξ’ ολοκλήρου κατασκευή εξατμίσεων για κάθε είδους αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα. Διαθέτουμε CNC, κουρμπαδόρους, Argon, τα πάντα.

 

Ποιά είναι τα κύρια προϊόντα της TheophilosExhausts, που έχουν να κάνουν με τη βελτίωση, αλλά και τη συντήρηση ή την επισκευή αυτοκινήτων?

Στα καταστήματά μας θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, από απλά συστήματα για την επισκευή ή αντικατάσταση φθαρμένων εργοστασιακών μερών, όπως ένας καταλύτης ή ένα DPF, έως βελτιωτικά προϊόντα για την εμφάνιση, τον ήχο, αλλά και την απόδοση του αυτοκινήτου.

Τι διαφοροποιεί μία custom εξάτμιση από μία αντίστοιχη ενός επώνυμου εργοστασίου?

Η Custom εξάτμιση είναι αυτό που λέει και η λέξη. Είναι Custom, δηλαδή κομμένη και ραμμένη πάνω στο συγκεκριμένο όχημα και στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου πελάτη. Βάζεις όποιο καζανάκι θέλεις, όποια μπούκα θέλεις, την κάνεις όσο ήσυχη ή όσο θορυβώδη θέλεις και σου δίνει και το πλεονέκτημα του κόστους, αφού μπορεί να θέλεις να βάλεις μία σκέτη σωλήνα χωρίς τίποτα άλλο, το οποίο δεν μπορείς να το βρεις έτοιμο πουθενά.

Πώς βλέπετε αυτήν τη στιγμή την ελληνική αγορά? Πόσο πιστεύετε ότι έχει επηρεαστεί η αγορά της βελτίωσης από την οικονομική κρίση και τι θεωρείτε ότι έχει αλλάξει στις βελτιωτικές συνήθειες του Έλληνα καταναλωτή?

Η αγορά έχει αλλάξει άρδην τα τελευταία χρόνια και οι απαιτήσεις του καταναλωτή είναι πολύ διαφορετικές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Παλαιότερα, τρυπούσε ένα καζανάκι και έφτιαχνες ολόσωμη με 2.000euro, τώρα αλλάζουμε το καζανάκι και ο πελάτης φεύγει. Ερχόντουσαν αυτοκίνητα έξω από το μαγαζί και μας πετούσαν τα κλειδιά από μακριά, «φτιάξτε το», έλεγαν και έφευγαν χωρίς να ρωτήσουν πόσο κάνει. Τι να κάνουμε, όμως, όπως όλος ο κόσμος, πρέπει και εμείς να προσαρμοστούμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την επιχείρηση και την οικογένειά μας.

Ποιά είναι τα σχέδια σας για το μέλλον και πώς βλέπετε την εξέλιξη της εταιρείας σας από εδώ και πέρα?

Εμείς θα συνεχίσουμε την πορεία μας με τις ίδιες αρχές, με τις οποίες πορευτήκαμε μέχρι σήμερα, δηλαδή να ικανοποιούμε τους πελάτες εκείνους, που πιστεύουν ότι ο περιοδικός έλεγχος, η τακτική συντήρηση και η έγκαιρη αντικατάσταση των φθαρμένων μερών της εξάτμισης και του καταλύτη αυξάνουν στο μέγιστο το βαθμό ασφάλειας και αξιοπιστίας, μειώνουν στο ελάχιστο το κόστος χρήσης και κάνουν την οδήγηση του αυτοκινήτου μία ευχάριστη εμπειρία. Παράλληλα δε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, θέλουμε να συμβάλλουμε γενικότερα στην οδική ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Info:

info@theophilos-exhausts.gr

Κατάστημα Ν. Ψυχικού

Κατεχάκη 8    210 67 21 279 - 210 67 73 966

Κατάστημα Μεταμόρφωσης

Τατοΐου 80    210 28 19 300 - 210 28 19 400

Κατάστημα Νίκαιας

Μεγάρων 19    210 49 24 812 - 210 42 50 400

Κατάστημα Αιγάλεω

Λ. Κηφισού 28   210 59 04 976 

 

 

Αρθρογράφος