22η Συνάντηση Αθήνας ΦΙΛΠΑ 13/01/2019

22η Συνάντηση Αθήνας ΦΙΛΠΑ 13/01/2019

Αυτή τη φορά ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και επέτρεψε σε ένα μεγάλο πλήθος θεατών να έρθουν και να δουν από κοντά πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, άψογα συντηρημένα, μερικά από τα οποία είναι και αρκετά σπάνια. Τα αυτοκίνητα γέμισαν όλο το χώρο μπροστά από το Καλλιμάρμαρο στάδιο και -σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα μεγάλο πλήθος του κόσμου- επικράτησε αρκετές φορές το αδιαχώρητο. Χαιρόμαστε πραγματικά να βλέπουμε κόσμο σε τέτοιες εκδηλώσεις, καθώς δείχνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν το μεράκι και το πάθος που δείχνουν οι ιδιοκτήτες των ιστορικών αυτοκινήτων. Παρ’ όλα αυτά, το μείζον θέμα της κυκλοφορίας των οχημάτων με ιστορικές πινακίδες ακόμα δεν έχει λυθεί, κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα τους κατόχους των κλασσικών αυτοκινήτων.

Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση ανερχόταν στα €20 και με επιπλέον €5, μπορούσε ο κάθε ένας να αγοράσει το ετήσιο ημερολόγιο του συλλόγου. Μπροστά από σχεδόν κάθε αυτοκίνητο είχαν δημιουργηθεί πηγαδάκια μεταξύ φίλων και ιδιοκτητών, με το κύριο θέμα συζήτησης να είναι το -φλέγον- θέμα με τις πινακίδες, αλλά και η σωστή συντήρηση. Όλα τα οχήματα πάντως που βρέθηκαν εκεί ήταν σε άριστη κατάσταση, δείχνοντάς μας ότι υπάρχουν φιλότιμοι ιδιοκτήτες που πραγματικά τα αγαπάνε και προσπαθούν να τα συντηρήσουν σε όσο το δυνατό καλύτερη κατάσταση. Μετά τη συγκέντρωση, ακολούθησε βόλτα στο Λαύριο, η οποία κατέληξε σε παρακείμενη ταβέρνα.

 

Αρθρογράφος

 

Οι ταξινομήσεις του Αυγούστου

Οι ταξινομήσεις του Αυγούστου

Ακλόνητο το Yaris από την κορυφή του B-Segment με 4.177 πωλήσεις σε όλη τη χρονιά, όντας το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις σε όλες τις κατηγο...