6ο MOTORS and SHOWS, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 30-31/6/2012

6ο MOTORS and SHOWS, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 30-31/6/2012

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε το Motors and Shows στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το Motors and Shows είναι ένα event που έχει τα πάντα, από βελτιωμένα αυτοκίνητα, ηχοσυστήματα, μοτοσικλέτες, αγωνιστικά αυτοκίνητα και προϊόντα, μέχρι και freestyle, drift και sound contest!

Το σαββατοκύριακο μεταξύ 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου, το Παγκρήτιο Στάδιο γέμισε αυτοκίνητα και θεατές, με την Pro Action να κάνει ότι είναι δυνατόν για να απολαύσουν όλοι θέαμα και να φύγουν όσο πιο ευτυχισμένοι γίνεται.

Στο εκθεσιακό κομμάτι, υπήρχαν δυνατές παρουσίες από εταιρείες όπως η Stavroulakis Performance Garage, η Kazanis Garage και η Agapakis Dynamic, ενώ δεν έλειπαν τοπικοί αντιπρόσωποι αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, όπως της Honda, Suzuki και Mitsubishi. Πέραν από αυτούς όμως, αισθητή έκαναν την παρουσία τους οι διαγωνιζόμενοι, αλλά και οι κατασκευαστές των ηχοσυστημάτων για τα αυτοκίνητα, γεμίζοντας με db τον περιβάλλοντα χώρο της έκθεσης. Οι διαγωνιζόμενοι στο db drag, αλλά και στο quality sound, εντυπωσίασαν τόσο με τις κατασκευές τους (σκεφτείτε ότι είδαμε αυτοκίνητο που είχε ηχεία μέχρι και στον πίσω προφυλακτήρα), όσο και με την ένταση με την οποία έπαιζαν. Πάντα η ευρηματικότητα στον τομέα των ηχοσυστημάτων θα μας προκαλεί έκπληξη και εντύπωση.

Πολλά και δυνατά ήταν τα βελτιωμένα αυτοκίνητα που μπορούσε κανείς να δει εκεί, όπως το Funny Car του Τάκη Δουζένη, η εντυπωσιακή BMW E30 με κινητήρα Μ5 turbo του Νίκου Ζιλιμπινάκη, Nissan Silvia με μοτέρ Skyline, διάφορα Golf GTI με διαφορετικές βελτιώσεις το κάθε ένα, Honda Civic, Subaru Impreza και Mitsubishi EVO, δείχνοντας πως η Κρήτη έχει δυνατή σκηνή και μπορεί να παίξει δυνατά στο tuning industry της Ελλάδας.

Στον χώρο της έκθεσης, υπήρχε διαμορφωμένη πίστα με κορύνες, μέσα στην οποία οδηγοί drift, όπως ο Νίκος Αντωνίου, ο Νίκος Ζιλιμπινάκης, αλλά και διάφορα μέλη της οικογένειας Μεταξάκη από την Ιεράπετρα, έκαψαν πολλά λάστιχα προσφέροντας εντυπωσιακά περάσματα στους θεατές. Πέρα όμως από τα αυτοκίνητα, δυναμική παρουσία έδωσαν τρεις αναβάτες με τις μοτοσικλέτες τους. Αυτοί ήταν ο Νίκος και ο Νικηφόρος Διακάκης, καθώς και ο Άκης, που οδηγώντας σε ρυθμούς motard έκαναν drift στην πίστα, αλλά έκαναν και άλματα που έκοβαν την ανάσα, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα freestyle που υπήρχε δίπλα!

Αρθρογράφος

 

Skoda Octavia 4ης γενιάς

Skoda Octavia 4ης γενιάς

H συναρπαστική νέα Skoda Octavia στην Ελλάδα από €19.900.