DCG Round 2 - Λαύριο 20/5/2012

DCG Round 2 - Λαύριο 20/5/2012

Την Κυριακή 20 Μαΐου διεξήχθη ο δεύτερος γύρος του Ελληνικού Πρωταθλήματος Drift DCG. Για ακόμα μια φορά τα περισσότερα και πιο δυνατά ονόματα των αγώνων Drift έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ο κόσμος φυσικά τους αποθέωσε. Η ηλιόλουστη ημέρα αρκούσε από μόνη της για ανεβασμένη διάθεση, όμως αυτό που ξεσήκωσε -κυριολεκτικά- τους περίπου 1.500 θεατές, ήταν οι εκπληκτικές μάχες στα διπλά περάσματα. Τα μονά βαθμολογημένα περάσματα ξεκίνησαν περίπου στις 12:00, όμως εκεί που εκτοξεύτηκε το θέαμα ήταν λίγο μετά τις 17:00, με τις διπλές μάχες να ξεσηκώνουν τους ηλιοκαμένους θεατές από τις θέσεις τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά από μια άκρως εντυπωσιακή μάχη στον τελικό μεταξύ του Χρήστου Χαντζαρά με την πανέμορφη BMW M3 E36 και του Νάσσου Ξενικού με το τουρμπάτο Lada 2105, τελικά επικράτησε ο «στρατευμένος» Ξενικός που είχε έναν από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας του. Στον μικρό τελικό, βρέθηκαν αντιμέτωποι ο Νίκος Αντωνίου και ο Αποστόλης Κυριακούδης, με τελικό νικητή τον Αντωνίου και το πολύ δυνατό Starlet KP60.

Στην πέμπτη θέση βρέθηκε ο Ηλίας Πλέας, με το πασίγνωστο και πολύ δυνατό Escort του, παίρνοντας έτσι πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι του πρωταθλήματος. Στην έκτη θέση, βρέθηκε ο Βασίλης Στεφανάτος με το ανανεωμένο BMW E36 Turbo, σκορπώντας μπόλικο καμένο λάστιχο και αρκετό θέαμα στους θεατές, κάνοντας συγχρόνως μια πολύ καλή εμφάνιση. Ο Παπαγεωργίου με την μικρή τετρακύλινδρη BMW 318 E36 έκανε την έκπληξη, οδηγώντας πολύ σταθερά και γρήγορα, παίρνοντας έτσι την έβδομη θέση και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για αντίστοιχα καλές εμφανίσεις στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Αρθρογράφος

 

Lamborghini Aventador SVJ VS KIA EV6 GT

Lamborghini Aventador SVJ VS KIA EV6 GT

Το KIA EV6 GT είναι άραγε τόσο γρήγορο, ώστε να μπορεί να στηθεί δίπλα σε μια Lamborghini Aventador SVJ και να την περάσει;