DRAG DAY SPARTI 24-25/12/2012

DRAG DAY SPARTI 24-25/12/2012

Μετά από την άκρως επιτυχημένη πορεία των Drag Day σε Λαμία και Πύργο ήρθε και η σειρά της Σπάρτης για ένα εκρηκτικό Σαββατοκύριακο. Μπορεί αυτή την φορά να είχαμε λιγότερες συμμετοχές, ειδικά στις μοτοσικλέτες, όμως οι Σπαρτιάτες με το εκρηκτικό τους χαρακτήρα ξεσήκωσαν για τα καλά το κοινό με τα περάσματα τους.

Η Pro Action Racing, σε συνεργασία με την τοπική λέσχη Λ.Α.Σ, έπειτα από προσπάθειες μηνών κατάφεραν να "κλείσουν" το αεροδρόμιο της Σπάρτης για να δώσουν στο διψασμένο κοινό ένα διήμερο γεμάτο ένταση, σκασίματα και δυνατές κόντρες. Το Σαββατοκύριακο 24-25 Νοεμβρίου το Power βρέθηκε στο 1ο Drag Day της Σπάρτης μαζί με περίπου 2.500 θεατές για να απολαύσουν τις δυνατές συμμετοχές από Αθήνα, Αργος, Πύργο, Κόρινθο, Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίπολη και πολλές άλλες πόλεις. Ο διάδρομος ήταν εξαιρετικός, είχε πάνω από 50m πλάτος και 1.250m μήκος ενώ η ποιότητα της ασφάλτου, χάρις και στην μικρή ποσότητα κόλλας που στρώθηκε από την Pro Action στα πρώτα 18m, είχε πολύ καλή πρόσφυση.

Την πρώτη μέρα είχαμε πολλές απουσίες από το roster αφού οι περισσότεροι οδηγοί έδωσαν το παρών την Κυριακή. Αυτό έδωσε στην οργάνωση την ευκαιρία να παρέχει 5 περάσματα το Σάββατο, όπου οι συμμετοχές ήταν σημαντικά λιγότερες, ενώ την Κυριακή έγιναν 4 περάσματα. Τα Subaru Impreza είχαν την τιμητική τους ενώ δεν έλειψαν και αρκετά δυνατά Audi, BMW, Ford, Honda, Seat και Skoda όπως και μερικά εντυπωσιακά driftάδικα, όπως το Mercedes 190E Turbo του Γιακουμάκη και η πισωκίνητη Toyota Celica Α60 του Δημάκου. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό me την πολύ καλή οργάνωση και ροή είχαν ως αποτέλεσμα ένα πολύ δυνατό αγώνα και φυσικά όλοι περιμένουν ήδη με ανυπομονησία το 2ο Drag Day της Σπάρτης το οποίο θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό!

Αρθρογράφος

 

Η τέταρτη γενιά Porsche Cayenne θα κατασκευάζεται στη Μπρατισλάβα

Η τέταρτη γενιά Porsche Cayenne θα κατασκευάζεται στη Μπρατισλάβα

Τον επόμενο μήνα, θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη Porsche Cayenne, η οποία θα είναι η τελευταία με θερμικούς κινητήρες στην γκάμα της.