Advertisement

Event: 10 Χρόνια Evonet.gr

Event: 10 Χρόνια Evonet.gr

Πώς περνάνε τα άτιμα?

Το Μάρτιο του 2018 συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από την ημέρα που το Evonet forum «ανέβηκε» στο διαδίκτυο. Από τότε, ανελλιπώς κάθε χρόνο, ο Σωτήρης, ο Νίκος και η υπόλοιπη μεγάλη οικογένεια των Evo κόβουν την πίτα τους σε διαφορετική πόλη. Φέτος, γιόρτασαν τη δεκαετία τους με μία μεγάλη τετραήμερη εκδρομή στην πόλη της Παμβώτιδας λίμνης. Οι συμμετέχοντες πολλοί, σχεδόν από όλη την Ελλάδα. Για τέσσερις ολόκληρες μέρες, εξατμίσεις τιτανίου, turbo με παροχή από 360 έως 900+Ps και περίτεχνα τοποθετημένα ανθρακονημάτινα μέρη αμαξώματος γέμισαν το πολυτελές ξενοδοχείο EpirusPalace, καταλύοντας σε 75 -προσφάτως ανακαινισμένα- δωμάτια.

Σάββατο πρωί, η πόλη της Κόνιτσας υποδέχθηκε εγκάρδια ένα τεράστιο κομβόι με μήκος 2 χιλιόμετρα. Μπροστάρης ο Σωτήρης (ιδρυτής του Forum) και «ουρά» η λευκή πλέον «Αρκούδα» του Νίκου (μετά τη φροντίδα της Vagiannakis Group), από το cover του τεύχους 22, με τα 194 εκατοστά της φάρδος, την επιβλητική αεροτομή και τα τεράστια semi-slick 285/30R18 να κάνουν την ακριτική άσφαλτο να δυσανασχετεί. Κάμερες, drones, οι τοπικές αρχές (με την ουσιώδη συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας), όλοι παρόντες, παρέα με εκατοντάδες κατοίκους, που άκουσαν τον εκκωφαντικό αντίλαλο που «μάζευε» τις φουρκέτες με ρυθμό WRC και «έσπαγε» την ησυχία του βουνού.

Το ίδιο βράδυ, τα 42 Evo από 5 διαφορετικές γενιές πάτησαν με τις 18άρες τους το φωτισμένο ψηφιδωτό έξω από την «Φρόντζου Πολιτεία» και οι 170 επιβαίνοντες (με 41 παιδάκια κάθε ηλικίας...) γιόρτασαν  το κλείσιμο 10 ετών του Evonet, φεύγοντας με δώρα. Μεγάλα δώρα. Μία ολοκαίνουρια τετράδα σπορ ελαστικών για Lancer Evo, προσφορά της εταιρείας Mamas Wheels στο Γέρακα, δωροεπιταγές αξίας €200 από τα πολυκαταστήματα Notos και διάφορα άλλα δώρα σημαντικής αξίας. Η ορχήστρα γέμιζε με νότες το χώρο, η θέα «χάριζε» όλη την πόλη των Ιωαννίνων και τη λίμνη στα μάτια, οι επιλογές του σεφ ευχαρίστησαν μεγάλους και μικρούς, που δεν χόρταιναν παιχνίδι με την ομάδα «δημιουργικής απασχόλησης», έως το ξημέρωμα. Μαζί με τη μεγάλη παρέα των Evo, τρία «θηρία» STI με τις πλειάδες στο καπό, δύο Nissan GT-R και όλη η πόλη να κοιτά με θαυμασμό τα 50 συνολικά τετρακίνητα τέρατα, που έσκαβαν τα σοκάκια. Το Power Automotive Magazine φιλοξενήθηκε και φιλοξενεί τη μεγάλη οικογένεια των Evo, με το θόρυβο, τη νοσταλγία, την αυθεντικότητα και την αγνή «petrolhead» φιλοσοφία. Είμαστε περήφανοι για τέτοιες, τόσο οργανωμένες κινήσεις και περιμένουμε και άλλες, ανάλογες πρωτοβουλίες σαν αυτή του Evonet, που κατάφερε να τιθασεύσει 25.000 άλογα, μαζεμένα σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας. Που κατάφερενα ξυπνήσουν οι καρδιές και οι αισθήσεις από μυρωδιές ακριβού καουτσούκ, ήχους από σκάστρες, transfer και σασμάν, σε πανέμορφες διαδρομές.

Σωτήρη, Νίκο, Evonet.gr...του χρόνου, πού θα πάμε….???

Image Gallery

Πληρωμή με Κάρτα