Η Motul στο Classic Silverstone

Η Motul στο Classic Silverstone

Ως ένας από τους κύριους συνεργάτες του The Classic Silverstone, η Motul προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ή ομάδων για έλεγχο του λιπαντικού του κινητήρα ή του κιβωτίου ταχυτήτων του αυτοκινήτου τους.

Αυτή η μοναδική υπηρεσία έρχεται στην κορυφή του ρυθμού τριήμερου φεστιβάλ, το οποίο θα περιλαμβάνει όχι μόνο ένα γεμάτο πρόγραμμα 20 επικών αγώνων που θα καλύπτουν όλες τις χρυσές εποχές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και ψυχαγωγία με περισσότερη διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Η υπηρεσία θα πραγματοποιηθεί επί τόπου στο The Classic από τεχνικούς της Motul στο Mobile Racing Lab της Motul. Αυτό το υπερσύγχρονο κινητό εργαστήριο είναι σε θέση να αναλύει τα λιπαντικά που λειτουργούν σε κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων και είναι η ίδια εγκατάσταση που πραγματοποιεί ανάλυση λαδιών σε όλο το εξαντλητικό Ράλι Ντακάρ.

Αυτή η δωρεάν υπηρεσία προσφέρεται από τη Motul και είναι ανοιχτή σε διαγωνιζόμενους και συμμετέχοντες σε κλαμπ αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου The Classic στο περίπτερο της εταιρείας στον διάδρομο Copse. Όποιος θέλει να ελεγχθεί το λάδι του θα πρέπει να φέρει μαζί του ένα καθαρό δείγμα λαδιού και ένα χρησιμοποιημένο δείγμα λαδιού στο Εργαστήριο για δοκιμή το Σαββατοκύριακο.

Αρθρογράφος

 

Έρχεται η McLaren Artura!

Έρχεται η McLaren Artura!

Στις 16 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο PHEV της Βρετανικής εταιρείας, που ακούει στο όνομα Artura.