Η Prom Racing στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Η Prom Racing στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Το διήμερο 27-28 Απριλίου η ομάδα της Prom Racing συμμετείχε στις παράλληλες εκδηλώσεις που διενεργήθηκαν στα πλαίσια της εκκίνησης του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών “Σπύρος Λούης”. Μικροί και μεγάλοι φίλοι του ποδηλάτου και του αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το P20, το πρώτο ηλεκτρικό αγωνιστικό μονοθέσιο της Prom Racing και να ενημερωθούν από τα μέλη της ομάδας για την ιστορία της, τις  επιτυχίες της και τους στόχους που έχει θέσει ενόψει της φετινής αγωνιστικής χρονιάς και της επίσημης παρουσίασης του νέου της μονοθέσιου στις αρχές Ιουνίου. 

Ακόμα, το περίπτερο της Prom Racing επισκέφτηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μαζί με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Τζέφρι Πάιατ, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης, ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντης του Ο.Α.Κ.Α. Κωνσταντίνος Χαλιορής και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ο.Α.Κ.Α. Αλέξανδρος Κανδύλης.  

Η ομάδα της Prom Racing ετοιμάζεται πυρετωδώς για τους τρεις διαγωνισμούς Formula Student που θα λάβει μέρος το φετινό καλοκαίρι: στο Formula Student Czech Republic (18-24 Ιουλίου), στο Formula Student East (8-12 Αυγούστου) και στο Formula Student Germany (15-21 Αυγούστου).

 

Αρθρογράφος

 

Το 2022 έρχεται στην Ελλάδα το Jeep Wrangler 4xe

Το 2022 έρχεται στην Ελλάδα το Jeep Wrangler 4xe

Η Plug-in Hybrid έκδοση του θρυλικού μοντέλου της Jeep έρχεται το 2022 με μια σειρά αναβαθμίσεων, αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας, αλλά και έξυπν...