Η Prototype Motorsport συνεργάζεται με την Motul

Η Prototype Motorsport συνεργάζεται με την Motul

Η Motul και ο διανομέας της στο Ηνωμένο Βασίλειο Witham Motorsport ανακοίνωσαν περήφανοι την προμήθεια της γκάμας των προϊόντων της Motul ως «Επίσημο Λιπαντικό Συνεργάτη» για το Πρωτάθλημα Ασφάλτου Ράλι Protyre Motorsport UK, το κορυφαίο πρωτάθλημα ράλι ασφάλτου της χώρας. Οι ομάδες που συμμετέχουν επωφελούνται από την πρόσβαση στις καλύτερες τεχνικές συμβουλές λιπαντικών και στη γκάμα προϊόντων στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένου του συνθετικού λιπαντικού κινητήρα Motul 300V «αδιάβροχο για αγώνες», λιπαντικών ταχυτήτων, υγρών φρένων, ψυκτικών, προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου και πολλά άλλα. 

Ο πρεσβευτής της Motul, Neil Roskell, απόλαυσε μια υπέροχη σεζόν το 2021, τερματίζοντας τέταρτος συνολικά στο 3 Shires και Ford Parts Cheviot Stages Rally και πέμπτος στο PokerStars. Το ντεμπούτο του στο Epynt συγκέντρωσε επίσης πολλούς πόντους, έχοντας ξεπεράσει προβλήματα με το κιβώτιο ταχυτήτων για να τερματίσει 14ος συνολικά στο Mewla Rally του περασμένου έτους - και στη συνέχεια επέστρεψε αργότερα μέσα στη χρονιά για να κερδίσει τον επαναπρογραμματισμένο Tour of Epynt. Η τρίτη θέση στη βαθμολογία των οδηγών Protyre Asphalt στο τέλος του περασμένου έτους ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα και ο Roskell θα ξεκινήσει τη σεζόν του 2022 με το ND Civils/Collins Construction Ford Fiesta R5+ με τον Andrew Roughead συνοδηγό. 

Ένας άλλος πρεσβευτής της Motul, ο Tom Llewellin, θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα ασφάλτου Protyre με ένα πανέμορφο Weir Rallying Escort MkΙΙ ιστορικών προδιαγραφών, με συνοδηγό τον Jack Bowen.

Αρθρογράφος

 

Η Nissan e.dams σημειώνει την πρώτη νίκη της στους τελικούς αγώνες της Formula E, στο Βερολίνο

Η Nissan e.dams σημειώνει την πρώτη νίκη της στους τελικούς αγώνες της Formula E, στο Βερολίνο

Ο Oliver Rowland πήρε την καρό σημαία της νίκης, ξεκινώντας από την pole position.