Η SRO Motorsports ξεκινάει συνεργασία με την Motul

Η SRO Motorsports ξεκινάει συνεργασία με την Motul

Η Motul αποφάσισε να αναπτύξει την εικόνα της για άλλη μια φορά μέσω ενός από τους κορυφαίους αγώνες σιρκουί στη Γαλλία. Τόσο για το Γαλλικό Πρωτάθλημα FFSA GT όσο και για το Γαλλικό Πρωτάθλημα Τουρισμού FFSA, η Motul θα είναι παρούσα στην πίστα και σε όλα τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στους δύο αγώνες. Ως κορυφαίος ειδικός στα λιπαντικά κινητήρων υψηλών επιδόσεων, η Motul επωφελείται από την ευρεία ορατότητα τόσο για το κοινό που βρίσκεται στο χώρο του ξενοδοχείου όσο και για τους χιλιάδες τηλεθεατές που παρακολουθούν την εκδήλωση στις οθόνες τους και θα υποστηρίζει τις ομάδες σε τεχνικό επίπεδο όσον αφορά λιπαντικά και προϊόντα Motul Car Care. 

Το γαλλικό πρωτάθλημα FFSA GT συγκέντρωνε πάντα τα περισσότερα από τα καλύτερα συστατικά της γαλλικής πίστας: εκτός από τις ομάδες αναφοράς, συμμετέχουν κάθε χρόνο αρκετοί γνωστοί οδηγοί, όπως ο Olivier Panis, ο Anthony Beltoise και ο David Hallyday. Από το 2017, το γαλλικό πρωτάθλημα FFSA GT απολαμβάνει επίσης διεθνή φήμη χάρη στην ενσωμάτωσή του στην ευρωπαϊκή σειρά GT4. 

Το Πρωτάθλημα Τουρισμού FFSA, το οποίο ξεκίνησε το 2021 από την Fédération Française du Sport Automobile και διοργανώθηκε από τον Όμιλο SRO Motorsports, ανταποκρίνεται σε ένα αίτημα: την επιστροφή των αγώνων σπριντ για αυτοκίνητα τουρισμού στη Γαλλία. Πιστό στις αξίες που έχουν κάνει τα GT3 και GT4 τόσο επιτυχημένα, το "TC France" – όπως αποκαλείται εν συντομία – εγγυάται τόσο την τεχνική δικαιοσύνη όσο και το κόστος όσο το δυνατόν πιο περιορισμένο, χωρίς ποτέ να παραμελεί την ποιότητα των έξι συναντήσεων στο πρόγραμμα για τη σεζόν που ξεκίνησε πρόσφατα. Κατά τη διάρκεια δύο 30λεπτων σπριντ, προτείνονται δύο αγώνες εντός του αγώνα.

Αρθρογράφος

 

Άνοιξε η πλατφόρμα τελών κυκλοφορίας

Άνοιξε η πλατφόρμα τελών κυκλοφορίας

Η ΑΑΔΕ άνοιξε την ηλεκτρονική πλατφόρμα myCAR για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας με τον μήνα.