Καλό ταξίδι Mugen...

Καλό ταξίδι Mugen...

Ο Βαγγέλης αποτέλεσε για πολλά χρόνια μέρος της ομάδας μας, όντας ο πιο μάχιμος φωτογράφος με ικανότητες κασκαντέρ. Ήταν όμως πολλά παραπάνω από συνεργάτης. Ήταν πάνω απ' όλα φίλος μας και πηγή έμπνευσης. Μία χαμογελαστή ηλιαχτίδα αισιοδοξίας σε έναν σκληρό, άδικο κόσμο. Το μοναδικό του σθένος και η αστείρευτη θέληση για ζωή, τον κράτησαν όρθιο στα εφτά χρόνια που πάλεψε με το «θηρίο». 

Είχαμε ταξιδέψει μαζί του στην Santa Pod και δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάθεται μόλις στα 10 μέτρα δίπλα από τα τέρατα των 5.000 ίππων, αφού εκεί έπιανε καλύτερα το «δίπλωμα» του ελαστικού! Του είχαμε δώσει μια φωτογραφική μηχανή και ένα σακ-βουαγιάζ και τον στείλαμε να ζήσει από κοντά όλο το Cannonball Run το 2004 και γύρισε πίσω έχοντας ατελείωτες ιστορίες να μας πει. Όσοι ήταν μαζί του σε εκείνο το ταξίδι, θυμούνται έναν τρελό φωτογράφο να κρεμιέται έξω από το παράθυρο με 160km/h+ για να βγάλει φωτογραφίες… Του δώσαμε ένα Jeep Cherokee για να τρέξει 24ωρο αγώνα και παρά το σπασμένο διαφορικό, κατάφερε να μας φέρει πίσω κούπα! Το «χώμα» και το Ράλι Ακρόπολις ήταν τα αγαπημένα του θέματα για φωτογραφικά κάδρα και γέμιζε σε κάθε ευκαιρία τόσο τον εαυτό του όσο και τον εξοπλισμό του, με αγωνιστικό χώμα. Αργότερα έκατσε στο δεξί bucket διαφόρων αγωνιστικών αυτοκινήτων και έτρεξε σε πολλούς αγώνες. 

Όταν συναντήθηκε με τον καρκίνο, έσφιξε τα δόντια, χαμογέλασε και έτρεξε σε αγώνα τρίαθλο και τερμάτισε. Ότι και να του δίναμε, όποια δυσκολία και αν έβρισκε στο δρόμο του, κατάφερνε με έναν μοναδικό τρόπο να φέρνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γιατί ο Βαγγέλης ήταν μαχητής. Μαχητής της ζωής. Πάλεψε όσο ελάχιστοι με τον καρκίνο και μέσω του κινήματος που ο ίδιος εμπνεύστηκε, το “Cancel the Cancer”, έδινε κουράγιο και ελπίδα σε ομοιοπαθείς που παλεύουν με την επάρατο νόσο. Ο Βαγγέλης αποτέλεσε και αποτελεί για όλους μας ένα μάθημα για το πως πρέπει να ζούμε και να παλεύουμε για το κάθε λεπτό, την κάθε στιγμή. 

Η Powerteam εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους αγαπημένους και τους φίλους του.

Καλό σου ταξίδι Mugen, θα μας λείψεις φίλε…

Αρθρογράφος

 

Chris Harris διαλέγει αυτοκίνητο!

Chris Harris διαλέγει αυτοκίνητο!

Ο διάσημος παρουσιαστής του Top Gear μέσω ενός βίντεο μας λέει την άποψή του για το τι αυτοκίνητο μπορεί να αγοράσει κανείς με λιγότερα από €35.000.