Autosport International 2015

Autosport International 2015

2015 Autosport International

autosport international 2015 1Έτσι είναι καλοί μου φίλοι, αν το καλοσκεφτείτε, σχεδόν όλες οι μεγάλες αγωνιστικές ομάδες και στην Formula 1 και στο WRC και γενικά σε κάθε είδους μηχανοκίνητο σπορ, ανεξαρτήτως από ποια χώρα προέρχονται, έχουν την έδρα τους στην Αγγλία. Είναι μια παράδοση πολλών ετών η οποία εκφράζεται μία φορά τον χρόνο μέσα από την καθιερωμένη έκθεση για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την βελτίωση που λαμβάνει χώρα στο NEC του Birmingham στα μέσα του Ιανουαρίου.

Έτσι και φέτος το τριήμερο από τις 8 έως τις 11 Ιανουαρίου η Autosport International φιλοξένησε πάρα πολλά αγωνιστικά αλλά και βελτιωμένα αυτοκίνητα από τους καλύτερους κατασκευαστές του κόσμου.  Σε περίοπτη θέση βρίσκονταν τα μονοθέσια της F1 που πρωταγωνίστησαν στην περσινή σεζόν, αυτοκίνητα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλλυ από το σήμερα αλλά και από παλιότερες εποχές, καθώς και κλασσικά αγαπημένα αγωνιστικά διαφόρων κατηγοριών που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χρόνο.

autosport international 2015 2Τέλος οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το οδηγικό τους ταλέντο του στον simulator Red Bull, ενώ η κλασική πλέον τσιμεντένια αρένα προσέφερε θέαμα που περιελάμβανε από μικρά σχιζοφρενή Buggy,  driftcars, supercars, και το κερασάκι, ένα Monster Truck που έμπαινε στο τέλος μέσα από το stage και τα έκανε γυαλιά καρφιά. Και του χρόνου με υγεία!    

 

Αρθρογράφος

 

Oι τιμές και οι εκδόσεις του νέου Suzuki Swift

Oι τιμές και οι εκδόσεις του νέου Suzuki Swift

To νέο Suzuki Swift ξεκινά και επίσημα την εμπορική του πορεία στη χώρα μας και προσφέρεται σε 3 επίπεδα εξοπλισμού και σε δικίνητες ή τετρακίνητες εκ...