Thessaloniki Tuning Show 2017

Thessaloniki Tuning Show 2017

Tuning Vibe

Ο παλμός του tuning και του motorsport χτύπησε δυνατά το τριήμερο 19-21 Μαΐου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Θεσσαλονίκης. Η οργάνωση ήταν εξαιρετική, με περισσότερα από 7.000 άτομα να περνούν τις πύλες του πιο επιτυχημένου, μέχρι σήμερα, Thessaloniki Tuning Show. Η διοργανώτρια εταιρεία, VAG Comment, με την υποστήριξη της εταιρείας ενοικιάσεων RENTitPAPAS κατόρθωσε να συγκεντρώσει για τρεις ολόκληρες μέρες, στην καρδιά της  Θεσσαλονίκης τις κορυφαίες εταιρείες από το χώρο της αυτοκίνησης και να εντυπωσιάσει, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, όλους όσοι επισκέφθηκαν την Helexpo. Ούτε η ασταμάτητη βροχή μπόρεσε  να αποτρέψει τους 7.000 και πλέον ανθρώπους από το να απολαύσουν ένα εξαιρετικό και αξεπέραστο show, που περιελάμβανε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.

Δυναμικό παρόν στα σαράντα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα έδωσαν τα auto clubs της Β. Ελλάδος, εταιρείες, που ασχολούνται με τη βελτίωση, ανταλλακτικά, ελαστικά, λιπαντικά, ηχοσυστήματα, συναγερμοί, αυτοκίνητα drift, dragster και supercars. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου δεν έλειψαν τα show δεξιοτεχνίας από τη διάσημη Ελληνική ομάδα stunts, SXS team, οι οδηγοί της οποίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην αρένα και παρουσίασαν κάθε είδους οδηγική τρέλα, ενώ τα διάφορα shows από κορυφαίους drifters, freestyle motocross, buggy’s και BMX κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Διεξήχθη, επίσης, και διαγωνισμός ηχοσυστημάτων, με διοργανωτή το dbdragracing.gr και το κατάστημα Xtremeloud-Palaiologos, ενώ την παράσταση έκλεψαν, όπως ήταν αναμενόμενο, οι γυναικείες παρουσίες στα Music & Dance Shows, που μαγνήτισαν τα αντρικά βλέμματα. Το 4ο Thessaloniki Tuning Show ήταν σίγουρα ένα από τα κορυφαία event-show του 2017 και ο πήχης έχει τεθεί ψηλά για το επόμενο, τον Μάιο του 2018!

 

Αρθρογράφος

 

Ανανέωση για τις Mercedes GLE και GLE Coupé

Ανανέωση για τις Mercedes GLE και GLE Coupé

Εξηλεκτρισμένα: Νέα πετρελαιοκίνητα μοντέλα με ήπιο υβριδικό σύστημα (48 Volt) και νέες Plug-in υβριδικές εκδόσεις αποτελούν την γκάμα της νέας Merced...