Dodge Demon με κινητήρα S2000;

Dodge Demon με κινητήρα S2000;

Η SpeedKore σε συνεργασία με την Abimelec Design δημιούργησαν ψηφιακά ένα Dodge Demon, το οποίο θα χρησιμοποιεί κινητήρα από Honda S2000. Ως βάση χρησιμοποιήθηκε ένα Dodge Demon του 1972, το οποίο μετατράπηκε ψηφιακά για αρχή, από την Abimelec Design, ενώ θα γίνει πράξη από την SpeedKore, μια εταιρεία που ειδικεύεται κατά βάση στην βελτίωση muscle cars.

Το εξωτερικό του Dodge έχει κυρίως ματ φινίρισμα, αλλά η κουκούλα είναι διακοσμημένη με ανθρακονήματα. Κατά τα άλλα, έχει τοποθετηθεί με ένα body kit που θυμίζει σε αρκετά σημεία το αντίστοιχο της Spoon για το Honda S2000, ενώ την εικόνα ολοκληρώνουν οι ζάντες Volk Racing TE37. Στο εσωτερικό θα συναντήσουμε τα καθίσματα από το Civic Type R FK8, ταμπλό με επένδυση από Alcantara, καθώς και τον ψηφιακό πίνακα του S2000.

Ενώ η SpeedKore είναι περισσότερο γνωστή για την τοποθέτηση V8 στα αυτοκίνητά της, με την απόδοση πολλές φορές να ξεπερνάει τα 1.000Ps, η Abimelec Design φαντάστηκε αυτό το Dodge με τον τετρακύλινδρο κινητήρα 2.2lt από ένα S2000 AP2. Ενώ αυτός ο κινητήρας δεν έχει προφανώς την ισχύ ενός μεγάλου V8, έχει τοποθετηθεί με υπερσυμπιεστή και θα έδινε στο Dodge έναν μοναδικό χαρακτήρα με υψηλές στροφές που είναι πολύ ασυνήθιστος για ένα αμερικανικό muscle car.

Αρθρογράφος

 

H Jeep χορηγός της ομάδας γυναικών της Juventus

H Jeep χορηγός της ομάδας γυναικών της Juventus

Η ομάδα του Τορίνο είναι ο μοναδικός σύλλογος από την Ιταλία που συμμετέχει στην κορυφαία διοργάνωση, ενώ το λογότυπο Jeep 4xe θα τη συνοδεύσει σε αυτ...