California Jeep Service & 4x4offroad.Gr

California Jeep Service & 4x4offroad.Gr

Το California Jeep Service δεν είναι το «τυπικό συνεργείο» με τον ίδιο τρόπο που το 4x4offroad.gr δεν είναι το τυπικό site βελτιωτικών προϊόντων. Αμφότερα αποτελούν έναν χώρο και λειτουργούν ως μία οντότητα που μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε off-road ανάγκη, κάθε project, όσο τρελό κι αν είναι αυτό. Η παρέα των Ιωάννη Δετσίραπη και του Σάββα Λάζου διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε κάθε είδους τετρακίνητο, pickup, αλλά και muscle cars και εύλογα έχει γίνει το σημείο συνάντησης πολλών φίλων που λατρεύουν την περιπέτεια και την εκτός δρόμου οδήγηση. Ας δώσουμε όμως την σκυτάλη στον «πρωτεργάτη» πίσω από την εταιρεία, Γιάννη Δετσίραπη, για να μας μιλήσει για τον σχηματισμό της ομάδας, τι υπηρεσίες παρέχει η εταιρεία και ποια είναι τα τελευταία τους project.

Power Automotive Magazine: Πείτε μας δύο λόγια για την ιστορία της California Jeep Service και πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τον χώρο του αυτοκινήτου και των εκτός δρόμου οχημάτων;

Δετσίραπης Ιωάννης: H ενασχόλησή μας στον χώρο του αυτοκίνητου ξεκίνησε το 1984 μ, όταν αποφάσισα να γραφτώ στην Τεχνική Σχολή του Ευκλείδη στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα εργαζόμουν σε ένα από τα πιο γνωστά συνεργεία αυτοκίνητων εκείνης της εποχής, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας του γνωστού Ξενοδοχείου Queen Olga. Στο συνεργείο αυτό γίνονταν βελτιώσεις από αλλαγές κινητήρων, μετατροπές αλλά και βελτιώσεις 4x4 οχημάτων, που ήταν το αντικείμενο που μου άρεσε περισσότερο. Tο 1989 ξεκίνησα να δουλεύω σε ένα κατάστημα βελτιώσεων – αξεσουάρ, όπου επί 27 χρόνια ήμουν υπεύθυνος πωλήσεων, αποθηκάριος, λογιστής, οδηγός και αναλάμβανα και την τοποθέτηση όλων των αξεσουάρ που έρχονταν από την Αμερική. Όλα αυτά τα χρόνια με βοήθησαν ώστε να αποκτήσω πολύ μεγάλη εμπειρία στον χώρο αυτό και να βρίσκω πάντα τις καλύτερες επιλογές ανταλλακτικών και αξεσουάρ με γνώμονα πάντα το συμφέρον του πελάτη.

Το 2006 ένας πολύ καλός μου φίλος, ο Σάββας Λάζος, γυρνώντας από το εξωτερικό (Αυστραλία-Καναδά), οπού σπούδαζε σε σχολή μηχανολόγων-μηχανικών αυτοκίνητων και παράλληλα εργαζόταν σε συνεργεία αυτοκινήτων παντός τύπου και πολλών 4x4 οχημάτων, με μεγάλη εξειδίκευση στον χώρο των βελτιώσεων, ανέλαβε το κομμάτι του συνεργείου στον ίδιο χώρο με την επωνυμία California Jeep Service ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Πώς προέκυψε η 4x4offroad.gr; Πώς βοήθησε στην επέκταση των δραστηριοτήτων σας;

Το 2017 ανέλαβα πλέον μόνος μου την επιχείρηση και έκτοτε γεννήθηκε το 4x4offroad.gr, το επίσημο site της νέας εταιρείας, που πλέον, εκτός από την συντήρηση, τις βελτιώσεις και τις μετατροπές, είχε ως αντικείμενο και τις εισαγωγές ανταλλακτικών aftermarket και αξεσουάρ αποκλειστικά για τετρακίνητα οχήματα από τις πιο γνωστές εταιρείες, όπως 4Wheelparts, Summit Racing, Jeg's, Wheel Pros, Fox Racing, King Suspensions, Hoonigan, DBA, Xtreme outback, Pedders, Front Runner Outfitters, Hm4x4, Eibach, More4x4 και πολλές άλλες.

Με ποια αυτοκίνητα ασχολείστε περισσότερο σε επίπεδο βελτίωσης; Έχετε κάποια εξειδίκευση σε μάρκα ή αναλαμβάνετε όλα τα εκτός δρόμου οχήματα;

Βελτιώνουμε τα οχήματα 4x4 σχεδόν όλων των εταιρειών με περισσότερη εμπειρία και τεχνογνωσία στα τετρακίνητα μοντέλα της Jeep, αλλά και όλων σχεδόν των αγροτικών αυτοκινήτων από τις Toyota, Ford, Nissan, Isuzu και Mitsubishi. Φυσικά ασχολούμαστε και με τα μοντέλα της Suzuki, όπως Jimny, Vitara, Grand Vitara, ενώ επίσης αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και βελτίωση όλων των Αμερικάνικων αυτοκινήτων 4x4, αλλά και Muscle cars.

Τι μπορεί να βρει κανείς ερχόμενος στην California Jeep Service & 4x4 Off Road; Τι υπηρεσίες παρέχετε στους πελάτες σας;

Μπορεί να βρει όπως είπαμε ποιοτικά aftermarket και αξεσουάρ από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο, με λύσεις απλές, αλλά και πιο εξεζητημένες για να καλύψουν κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι από ένα απλό service μέχρι την ολική «μεταμόρφωση» ενός απλού αυτοκίνητου σε πραγματικό «εργαλείο» εκτός δρόμου ή ενός κλασικού Αμερικάνικου αυτοκίνητου σε πραγματικό Muscle car.

Εκτός από τα αυτοκίνητα «δρόμου», ασχολείστε και με αγωνιστικά-ειδικές κατασκευές κ.λπ;

Η μεγάλη μας εμπειρία και ενασχόληση με τα τετρακίνητα και τα off-road οχήματα μας έχει φέρει σε θέση να μας εμπιστεύονται πολλοί φίλοι τα οχήματά τους για να δημιουργήσουν το κάτι διαφορετικό που θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους διαδρομή. Έτσι έχουμε ασχοληθεί με διάφορες ειδικές κατασκευές που λαμβάνουν συμμετοχή και σε αγώνες 4x4 και trials.

Ποια είναι τα πιο πρόσφατα projects της εταιρείας σας;

Στην σελίδα μας στο Facebook μπορείτε να δείτε τα πιο πρόσφατα projects με τοποθετήσεις ολοκληρωμένων σετ αναρτήσεων σε Ford Ranger, KJ Cherokee, Toyota Land Cruiser, Jeep JT Gladiator και σύντομα ξεκινάμε ένα πολύ ιδιαίτερο project με ένα Tj Wrangler με King Coilover Shocks, Poison Spyder fender flares , G2 D44 άξονες με ARB Locker μπρος-πίσω και πολλά ακόμη!

Info:

California Jeep Service & 4x4offroad.gr

Μοσχονησίων 9-11, Θεσσαλονίκη

Tel: +30 2310 319 596/ 2310 410 911

Web: www.californiajeepservice.com/4x4offroad.gr

 

Αρθρογράφος

 

H Yokohama εξοπλίζει το Outlander της Mitsubishi

H Yokohama εξοπλίζει το Outlander της Mitsubishi

Το ελαστικό GEOLANDAR X-CV της Yokohama έρχεται τώρα ως στάνταρ εργοστασιακός εξοπλισμός στο Outlander της Mitsubishi Motors.