H 3M στην Αυτοκίνηση 2014 CWMFX

H 3M στην Αυτοκίνηση 2014 CWMFX

POWER TECHNIQUES (P.T.): Πόσο μεγάλο είναι το εύρος που η 3Μ Ελλάς καλύπτει στον χώρο του αυτοκινήτου?  

H 3M στην Αυτοκίνηση 2014 CWMFXΤΑΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (Τ.Κ.): Η 3Μ δημιουργεί προϊόντα δίνοντας καθημερινά λύσεις στους περισσότερους τομείς της αγοράς όπως στην Οδική Σήμανση και Επιγραφοποιία, στην Υγεία, στην Μεταφορά/Διαχείριση Ενέργειας και τις Τηλεπικοινωνίες, στην Προστασία και Ασφάλεια Εργαζομένων και Περιουσίας και φυσικά στη Βιομηχανία & τις Μεταφορές. Διαθέτει σε παγκόσμιο επίπεδο ειδικά τμήματα Έρευνας & Ανάπτυξης που συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως για τον σχεδιασμό, την παραγωγή, την μεταφορά την επισκευή και την φροντίδα αυτών. Στην Ελλάδα η  3Μ Ελλάς Μ. ΕΠΕ, θυγατρική εταιρεία της 3M Corporation, έχει οργανωμένο τμήμα Τεχνικών, Πωλήσεων και Μάρκετινγκ για να εξυπηρετεί σε υψηλό επίπεδο τους επαγγελματίες επισκευαστές (Φανοποιούς/Βαφείς), αλλά και τους πελάτες λιανικής (μέσω δικτύων 3Μ Auto Stations & Meguair's). Προϊόντα όπως οι Αντηλιακές Μεμβράνες, οι Μεμβράνες Ασφαλείας, τα προϊόντα Περιποίησης & Φροντίδας Meguiar's & 3M Car Care, οι Μεμβράνες Αλλαγής Χρώματος 3Μ Car Wrap, η «Διάφανη Θωράκιση» Ventureshield & Paint Defender και πολλά άλλα είναι διαθέσιμα μέσω Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών και Πιστοποιημένων Εφαρμοστών της 3Μ.

H 3M στην Αυτοκίνηση 2014 CWMFX(P.T.): Με ποιον τρόπο η 3Μ Ελλάς θα καταφέρει να αποτελέσει την πρώτη επιλογή του αγοραστικού κοινού?
(Τ.Κ.): Προτεραιότητα της 3Μ είναι να παραμένει πάντοτε στην κορυφή της προτίμησης του αγοραστικού κοινού. Για αυτό τον λόγο δουλεύουμε εντατικά προκειμένου να κατασκευάζουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που δίνουν ξεκάθαρες λύσεις και βελτιώνουν καθημερινά την ζωή μας. Κάθε προϊόν που διαθέτουμε στην αγορά είναι δημιούργημα που προέκυψε από τον ανοιχτό διάλογο με τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές. Κερδίζουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη τους διότι ανταποκρινόμαστε γρήγορα, με σαφήνεια και ειλικρίνεια. Εκπαιδεύουμε διαρκώς τους συνεργάτες στα δίκτυα μεταπώλησης των προϊόντων μας και πιστοποιούμε τους εφαρμοστές των υλικών μας. Εγγυούμαστε για τα υλικά μας και δίνουμε τεχνικές λύσεις. Η 3Μ είναι μια παγκόσμια εταιρία, με Τμήμα Αυτοκινήτου στην Ελλάδα που λειτουργεί σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της μητρικής εταιρίας. Εξελίσσουμε τα προϊόντα και αναπτύσσουμε νέες σειρές. Γνωρίζουμε τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των αυτοκινήτων και έχουμε τις λύσεις που αναζητούν οι πελάτες μας.

(P.T.): Γιατί αποφάσισε η 3Μ Ελλάς να συμμετέχει στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2014 CWMFX»?
(Τ.Κ.): Το πάθος του ¨Έλληνα και της Ελληνίδας για το αυτοκίνητο δεν χάθηκε ποτέ, παρά τη μεγάλη περίοδο της κρίσης. Παράλληλα, το πάθος της 3Μ για την καινοτομία παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες. Αυτοί οι δύο τρόποι σκέψης έπρεπε να συναντηθούν σε ένα κοινό σημείο. Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα ζεστό, πρωτοποριακό και εντυπωσιακό χώρο μέσα στην έκθεση ΑUΤΟΚΙΝΗΣΗ 2014 CWMFX. Παρουσιάσαμε για 1η φορά στην Ελλάδα και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο τα 3Μ Auto Stations. Τα 3Μ Auto Stations είναι καταστήματα υπηρεσιών και λιανικής που απευθύνονται στον ιδιώτη και διαθέτουν όλες τις λύσεις και τα προϊόντα της 3Μ για το αυτοκίνητο.

H 3M στην Αυτοκίνηση 2014 CWMFX(P.T.): Τι είδαν οι επισκέπτες στο περίπτερο της 3Μ Ελλάς?
(Τ.Κ.): Το περίπτερο της 3Μ Ελλάς είναι στην πραγματικότητα μια αποτύπωση ενός καταστήματος 3Μ Auto Station. Είναι η νέα πρόταση της 3Μ για τους λάτρεις του αυτοκινήτου. Μέσα σε αυτά τα καταστήματα ο κάθε οδηγός μπορεί να βρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα όπως τις ήδη αγαπητές και έμπιστες Αντηλιακές Μεμβράνες, τις Νέες Συνδυαστικές Μεμβράνες Ασφαλείας που ενώνουν 2 τεχνολογίες αντηλιακής προστασίας και προστασία από ατύχημα ή βανδαλισμό, την Αποκατάσταση Θαμπών Φαναριών για άμεση βελτίωση της ορατότητας χωρίς την ανάγκη αντικατάστασης των προβολέων, τις διάφανες & ματ μεμβράνες προστασίας χρώματος VentureshieldTM για την προστασία των επιφανειών από πετραδάκια, κλαδιά, μυγάκια, γρατζουνιές κ.α, την Επαγγελματική Επαναφορά Χρώματος & το Γυάλισμα με επαγγελματικά συστήματα 3Μ, τα παγκοσμίου φήμης προϊόντα φροντίδας και περιποίησης 3M Car Care και Meguiar's, και φυσικά την πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και φινιρίσματος (ματ, γυαλιστερά, σατινέ, περλέ) των Ειδικών Μεμβρανών Αλλαγής Χρώματος 3Μ Car Wrap που αλλάζουν ολικώς ή μερικώς της εμφάνιση του αυτοκινήτου σύμφωνα με το στυλ του κάθε οδηγού. Με τις μεμβράνες 3Μ Car Wrap αλλάζουμε την εμφάνιση κάθε αυτοκινήτου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Ντύνουμε ολόκληρες επιφάνειες, κόβουμε λωρίδες και σχέδια, τυπώνουμε ψηφιακά και δίνουμε στο αυτοκίνητο την ξεχωριστή και μοναδική εμφάνιση που ταιριάζει στον χαρακτήρα του οδηγού. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται ΜΟΝΟ από εξουσιοδοτημένους και πιστοποιημένους εφαρμοστές που είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και για τους οποίους εκδίδουμε ειδικό πιστοποιητικό για κάθε υπηρεσία.. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι πίσω από κάθε υπηρεσία ή προϊόν βρίσκεται η εγγύηση της 3Μ.

(P.T.): Πιστεύετε ότι το customizing το αυτοκινήτου είναι κάτι που η 3Μ μπορεί να καλύψει και αν ναι, με ποιους τρόπους?
(Τ.Κ.): Για την 3Μ το  customizing εκφράζεται με την φράση «κάντο με το δικό σου στυλ», παροτρύνοντας έτσι τους οδηγούς να επιλέξουν οι ίδιοι το στυλ της εμφάνισης του αυτοκινήτου τους εύκολα και απλά. Έτσι, τόσο ένα καθημερινό αυτοκίνητο όσο και ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο για ξεχωριστές βόλτες, μπορούν να «ντυθούν» με τον χαρακτήρα του κάθε οδηγού. Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Μια επίσκεψη σε ένα 3Μ Auto Station με το αυτοκίνητο είναι αρκετή για να γίνει η αρχική επιλογή των χρωμάτων και των σχεδίων. Εκεί ο Εξουσιοδοτημένος Εφαρμοστής θα βοηθήσει στην επιλογή και τον σχεδιασμό. Θα γίνει εκτίμηση της υπηρεσίας και αυτό ήταν.

(P.T.): Τι να περιμένουμε από την 3M Ελλάς το 2015?
(Τ.Κ.): Το 2015 θα είναι η χρονιά των χρωμάτων και των επιλογών. Νέα σχέδια, φινιρίσματα και χρώματα θα προστεθούν στις ήδη 75 διαθέσιμες επιλογές του 3Μ Car Wrap. Επίσης θα είναι η χρονιά της ασφάλειας και προστασίας, προωθώντας ενεργά την ΝΕΑ Συνδυαστική Μεμβράνη Ασφαλείας με Αντηλιακή Προστασία, δηλαδή 2 μεμβράνες σε 1 με πολλαπλά πλεονεκτήματα. Η περιποίηση του αυτοκινήτου με προϊόντα Meguiar's θα είναι σε πρώτη προτεραιότητα, αφού η μεγάλη ποικιλία κωδικών θα δώσει στον κάθε οδηγό την δυνατότητα να περιποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά το αυτοκίνητο του με επαγγελματικά αποτελέσματα. Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους.

 

Αρθρογράφος

 

Βοήθεια της Kosmocar προς την Πολιτεία.

Βοήθεια της Kosmocar προς την Πολιτεία.

Η Kosmocar δίπλα στην Πολιτεία για την αντιμετώπιση της κρίσης.