Η Bosch επεκτείνει την γκάμα στις μίζες και τα δυναμό για τα συνεργεία

Η Bosch επεκτείνει την γκάμα στις μίζες και τα δυναμό για τα συνεργεία

Η γκάμα στις νέες μίζες και δυναμό της Bosch καλύπτει ήδη ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών επιβατικών αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων και οχημάτων εκτός δρόμου. Τα συνεργεία μπορούν να επιλέγουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων για οχήματα στα οποία έχουν ήδη εγκατασταθεί προϊόντα Bosch ως πρώτος εξοπλισμός. Επεκτείνοντας την γκάμα σε ένα νέο πρόγραμμα, η Bosch διευρύνει σημαντικά το κωδικολόγιο για τα συνεργεία, έτσι ώστε στο μέλλον να μπορούν να αντικαθιστούν ελαττωματικές μίζες και δυναμό πρώτου εξοπλισμού διαφόρων ευρωπαϊκών και ασιατικών κατασκευαστών. Τα 100 χρόνια εκτεταμένης τεχνογνωσίας και εμπειρίας σε μίζες και δυναμό ενσωματώνονται στο τρέχον πρόγραμμα. Προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της αγοράς, το πρόγραμμα επεκτείνεται περαιτέρω, ώστε η κάλυψη για οχήματα διαφόρων κατασκευαστών να βελτιώνεται συνεχώς. Ταυτόχρονα, οι κωδικοί ανταλλακτικών ομαδοποιούνται προκειμένου να διατηρηθεί η γκάμα συμπυκνωμένη και να αυξηθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων για τις διάφορες εφαρμογές οχημάτων.

Ίδια πρότυπα ποιότητας και διαδικασίες δοκιμών με τον ΟΕ εξοπλισμό
Οι νέες μίζες και τα δυναμό καθώς και οι διαδικασίες κατασκευής τους υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές ποιότητας παγκοσμίως. Πριν τεθούν σε κυκλοφορία, τα προϊόντα υποβάλλονται σε εκτεταμένους ελέγχους διάρκειας ζωής και απόδοσης. Οι έλεγχοι περιλαμβάνουν την έκθεση σε ακραίες συνθήκες όπως υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, κραδασμούς, ειδικούς ψεκασμούς αλατιού και υγρασία. Επιπλέον, ελέγχεται και διασφαλίζεται ότι οι μίζες και τα δυναμό έχουν την ίδια
λειτουργικότητα και εφαρμογή με τα εξαρτήματα του πρώτου εξοπλισμού. Αυτό διευκολύνει την εγκατάσταση και διασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία. Ολόκληρη η νέα σειρά σε μίζες και δυναμό της Bosch είναι διαθέσιμη σε συνεργεία παγκοσμίως μέσω των καναλιών διανομής. Όλα τα νέα προϊόντα που έχουν προστεθεί στη γκάμα περιλαμβάνονται τόσο στο διαγνωστικό λογισμικό ESI[tronic] Evolution της Bosch όσο και στον ηλεκτρονικό κατάλογο ανταλλακτικών TecDoc.

Αρθρογράφος

 

Kosmocar - Volkswagen: Δωρεάν προγραμματισμένη συντήρηση 7 ετών

Kosmocar - Volkswagen: Δωρεάν προγραμματισμένη συντήρηση 7 ετών

Δωρεάν προγραμματισμένη συντήρηση 7 ετών χωρίς κανένα χιλιομετρικό περιορισμό για τα μοντέλα ID.3, ID.4 και ID.5