Επετειακή έκδοση της Toyota GR Supra GT4

Επετειακή έκδοση της Toyota GR Supra GT4

Το μοντέλο θα ονομάζεται GR Supra GT4 50 Edition και η παραγωγή του θα περιοριστεί σε μόλις έξι μονάδες που θα πουληθούν παγκοσμίως, με δύο από αυτές να προορίζονται για τις Ηνωμένες Πολιτείες, δύο για την αγορά της Ευρώπης και άλλες δύο για την Ασία, με το κόστος της να είναι τα €175.000. Η έκδοση 50 Edition θα βασίζεται στην αγωνιστική έκδοση της GR Supra, GT4 η οποία έχει σημειώσει 50 πωλήσεις από την ημέρα που παρουσιάστηκε τον Οκτώβρη του 2020 μέχρι το τέλος του 2021. Η GR Supra GT4 έχει συμμετάσχει σε 250 αγώνες, έχοντας κερδίσει τους 36 από αυτούς και έχοντας 78 εμφανίσεις στο podium.

Η έκδοση 50 Edition θα είναι βαμμένη αποκλειστικά με το κόκκινο χρώμα της Gazoo Racing, θα φέρει χρυσά διακοσμητικά αυτοκόλλητα με την ονομασία 50 Edition στο πλάι και στην οροφή, ενώ στο εσωτερικό θα έχει νέα καθίσματα από την ΟΜΡ με το λογότυπο GR Supra GT4, ειδικό σύστημα πλοήγησης με το λογότυπο 50 Edition, καθώς και μια πλάκα αρίθμησης τοποθετημένη στο carbon ταμπλό. Ο κινητήρας θα παραμείνει ο ίδιος, ο οποίος βασίζεται στον παραγωγής, που χάρη στις βελτιώσεις που έχει αποδίδει 435Ps και μεταδίδει την κίνηση στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου των επτά σχέσεων και ενός μηχανικού μπλοκέ διαφορικού. Επίσης ζυγίζει 145kg λιγότερο από το αντίστοιχο μοντέλο παραγωγής.

Αρθρογράφος

 

To Nissan Z από $61.000 στην Ιαπωνία

To Nissan Z από $61.000 στην Ιαπωνία

Ντεμπούτο έκανε στο Tokyo Auto Salon το Nissan Z με την ονομασία Fairlady Z, το οποίο προορίζεται μόνο για την ιαπωνική αγορά και η τιμή του ξεκινάει ...