Το ελαστικό N’FERA Sport της Nexen Tire κατακτά την αξιολόγηση «Πολύ Προτεινόμενο» από το AutoBild

Το ελαστικό N’FERA Sport της Nexen Tire  κατακτά την αξιολόγηση «Πολύ Προτεινόμενο» από το AutoBild

Η παγκόσμια εταιρεία παραγωγής ελαστικών Nexen Tire ανακοίνωσε ότι το ελαστικό της N’FERA Sport έλαβε την αξιολόγηση «Πολύ Προτεινόμενο» στις δοκιμές θερινών ελαστικών, οι οποίες διεξήχθησαν από το κορυφαίο γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτων AutoBild. Το AutoBild της Γερμανίας θεωρείται ένα από τα κορυφαία περιοδικά αυτοκινήτων στην Ευρώπη, μαζί με το ADAC Motorwelt. Το διακεκριμένο περιοδικό φιλοξενεί διάφορες δοκιμές επιδόσεων σε προϊόντα που σχετίζονται με οχήματα, τα οποία διατίθενται στην Ευρώπη, και μοιράζεται τα αποτελέσματα με τους αναγνώστες του. Το AutoBild διεξήγαγε φέτος μια δοκιμασία δύο σταδίων σε θερινά ελαστικά τύπου 245/45 R18 από 50 μεγάλες εταιρείες που διατίθενται σήμερα στην Ευρώπη. Τα ελαστικά τοποθετήθηκαν σε μια BMW Σειρά 5 και αξιολογήθηκαν στο πρώτο στάδιο για τις επιδόσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα. Τα 20 κορυφαία προϊόντα πέρασαν στο τελικό στάδιο για δοκιμές χειρισμού, φθοράς, θορύβου και σταθερότητας οδήγησης. Το ελαστικό N'FERA Sport της Nexen Tire, το οποίο κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Ευρώπης, απέδειξε τη δύναμή του σε πολλές κατηγορίες και κατέκτησε την 6η θέση και την υψηλότερη αξιολόγηση «Πολύ Προτεινόμενο».

Το N'FERA Sport σημείωσε ιδιαίτερα καλή βαθμολογία στη σταθερότητα, τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα, ενώ έλαβε θετική αναγνώριση στις δοκιμές φρεναρίσματος. Το αποκορύφωμα ήταν η κατηγορία θορύβου, στην οποία το ελαστικό κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα, με θόρυβο διέλευσης 66,6 dB.

Advertisement

"Είμαστε πολύ περήφανοι για την αναγνώριση που έλαβε το N'FERA Sport στις μεγάλες ευρωπαϊκές δοκιμές απόδοσης", δήλωσε ο Travis Kang, Διευθύνων Σύμβουλος της Nexen Tire. "Η εταιρεία μας είχε την τιμή να ξεπεράσει κάθε ανταγωνιστή στις δοκιμές θορύβου, τη στιγμή που οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ενισχύσει τις απαιτήσεις χαμηλού θορύβου, υπογραμμίζοντας τη σημασία της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας με την ανάπτυξη των ηλεκτρικών οχημάτων".

Εκτός από τα αποτελέσματα στις δοκιμές ελαστικών του AutoBild, η Nexen Tire έχει επίσης αναγνωριστεί για την υψηλή ποιότητα και την τεχνολογική αριστεία των προϊόντων της, κερδίζοντας την αξιολόγηση ‘Προτεινόμενο’ ή υψηλότερη, σε πολλές άλλες σημαντικές δοκιμές επιδόσεων στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων αυτών των ADAC Motorwelt Γερμανία), TCS (Ελβετία), ÖAMTC (Αυστρία) και Za Rulem (Ρωσία).

Αρθρογράφος

 

H Goodyear στη pole position για το επερχόμενο Rally Dakar

H Goodyear στη pole position για το επερχόμενο Rally Dakar

Οι κορυφαίες ομάδες KAMAZ-master και PETRONAS De Rooy IVECO επιλέγουν την Goodyear ως τον αποκλειστικό συνεργάτη ελαστικών.