Ανανέωση για την Mercedes-AMG Coupe GT63 SE Performance

Ανανέωση για την Mercedes-AMG Coupe GT63 SE Performance

Η Mercedes-AMG αναβάθμισε το Plug-in υβριδικό τετράθυρο Coupe GT63 SE Performance. Το σεντάν έχει νέο σχεδιαστικό στυλ εμπρός, είναι διαθέσιμη μια νέα επιλογή χρώματος, ενώ πολλές ανανεώσεις έχουν γίνει στα σημεία (όπως ο έξτρα εξοπλισμός). Η κυριότερη αφορά την εμφάνιση όπου η GT63 SE Performance δανείζεται στιλιστικά στοιχεία από τη νέα AMG GT Coupe, στη «μάσκα», αλλά και τους αεραγωγούς (κάτω και δίπλα από αυτή). Τα φωτιστικά LED πολλαπλής δέσμης πλαισιώνουν τη «μάσκα» της GT, η οποία είναι ψηλότερη και είναι βαμμένη μαύρη στο κάτω μέρος.

Οι εσωτερικές αλλαγές είναι μικρές. Η Mercedes διαθέτει την ηλεκτρική ηλιοροφή και την ασύρματη βάση φόρτισης ανάμεσα στα πίσω καθίσματα στον στάνταρ εξοπλισμό. Επιπλέον η εταιρεία ενημέρωσε το λογισμικό στο σύστημα infotainment ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX του αυτοκινήτου με οθόνες ειδικά σχεδιασμένες  για την AMG με λειτουργίες που μπορούν να ρυθμιστούν μεμονωμένα. Στην κορυφή του εξοπλισμού είναι το ηχοσύστημα Burmester Surround Sound System (στον στάνταρ εξοπλισμό), αν και οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το προαιρετικό Burmester High-End 3D Surround Sound System.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V8 plug-in hybrid με διπλό turbo 4,0 λίτρων, που αποδίδει 831 ίππους και 142, 1kg ροπής. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης συνδυάζεται με το κιβώτιο εννέα σχέσεων AMG Speedshift MCT 9G και το σύστημα τετρακίνησης AMG Performance 4Matic. Για τα 0-100km/h, η Mercedes ισχυρίζεται πως η GT63 SE Performance χρειάζεται 2,9 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα είναι στα 315 km/h. Για να ελέγχετε  αυτή τη δύναμη η Mercedes-AMG εξοπλίζει το τετράθυρο coupe με υψηλής απόδοσης κεραμικά φρένα AMG, σύστημα τετραδιεύθυνσης και ανάρτηση AMG Ride Control.

Η τιμή της ξεκινά από 207.708,55 ευρώ στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Αν πάλι θέλετε να ξεχωρίσετε ακόμη περισσότερο πρέπει να… πληρώσετε κάτι παραπάνω με τις επιλογές του εξοπλισμού, να περιλαμβάνουν:

  • AMG Αεροδυναμικό πακέτο: 3.391,50 ευρώ
  • AMG Carbon πακέτο εξωτερικά: 4.403 ευρώ
  • AMG πακέτο χρωμίου εξωτερικά: 1.130, 50 ευρώ
  • AMG Night πακέτο εξωτερικά: 1.130,50 ευρώ
  • AMG Night πακέτο II: 654,50 ευρώ
  • Manufaktur Selenite Grey Magno (χρώμα): 7.021 ευρώ
  • Active Multicontour Πακέτο καθισμάτων: 2.320,50 ευρώ
  • AMG Performance (σπορ καθίσματα): 2.320,50 ευρώ
  • Burmester High-End 3D Surround Ηχοσύστημα: 5.926, 20 ευρώ
  • High-Class Πακέτο πίσω καθισμάτων πολυτελείας: 3.332 ευρώ

 

Αρθρογράφος

 

Ποιο lockdown;

Ποιο lockdown;

Από σήμερα ισχύον τα αυστηρότερα μέτρα μετακίνησης, όμως η κίνηση που καταγράφηκε στο λεκανοπέδιο της Αττικής, μας δείχνει τελείως διαφορετικά νούμερα...