Cupra Leon by JE Design

Cupra Leon by JE Design

Η Cupra παρουσίασε πρόσφατα τα ανανεωμένα Leon και Formentor, με νέα πιο επιθετική σχεδίαση, η οποία φυσικά δεν είναι αρκετά επιθετική για την Γερμανική JE Design, που ειδικεύεται στα μοντέλα Seat και Cupra, και ως συνήθως είναι η πρώτη που αναβάθμισε τα facelifted μοντέλα, προσθέτοντας διακριτικές αεροδυναμικές βελτιώσεις, νέες ζάντες και ελατήρια χαμηλώματος. Το πρώτο που διακρίνουμε είναι οι μεγάλες ζάντες Copper-R των 20in, οι οποίες όμως είναι διαθέσιμες και σε μικρότερα μεγέθη, 18 και 19in.   

Το bodykit για το Cupra Leon περιλαμβάνει δύο μπροστινά splitter, διακοσμητικά πλευρικά βράγχια στα εμπρός φτερά, πλευρικά skirts και μια πίσω αεροτομή δύο τεμαχίων. Τα πρόσθετα είναι φινιρισμένα σε γυαλιστερό μαύρο το οποίο ταιριάζει σε όλα τα χρώματα, ενώ τα καπάκια των καθρεπτών είναι carbon.

Η JE Design προσφέρει επίσης ένα σετ ελατηρίων χαμηλώματος, που χαμηλώνουν  το Cupra Leon κατά 30mm και βελτιώνουν την συμπεριφορά του στις στροφές. Οι μηχανικές αναβαθμίσεις για τους 1,5lt και 2,0lt TFSi, δεν ανακοινώθηκαν, αλλά ειδικά για τον δίλιτρο, δεν χρειάζεται να έχει κάποιος μεγάλη φαντασία για να μαντέψει τι ιπποδύναμη μπορεί να φτάσει, σε κάθε στάδιο βελτίωσης. Αρκεί να ανατρέξει σε παλιότερες δοκιμές του Power Automotive Magazine, και θα τον βρείτε σε κάθε πιθανό στάδιο, με κάθε πιθανή τουρμπίνα και σε άπειρα διαφορετικά setup, με κοινό παρονομαστή την αξιοπιστία και την υψηλή απόδοση.  

 

Αρθρογράφος

 

Το Advan της Yokohama στην Toyota GR Corolla

Το Advan της Yokohama στην Toyota GR Corolla

Το ελαστικό Advan της Yokohama έρχεται τώρα ως στάνταρ εργοστασιακός εξοπλισμός στη νέα GR Corolla της Toyota