Διπλή βράβευση της Carglass στα Business IT Excellence Awards 2020

Διπλή βράβευση της Carglass στα Business IT Excellence Awards 2020

Η Carglass Ελλάδας για ακόμα μια φορά, αποδεικνύοντας τον συστηματικό Ψηφιακό Μετασχηματισμό της ως μέρος της επιχειρησιακής της κουλτούρας, απέσπασε δύο διακρίσεις στα φετινά Business IT Excellence Awards, ένα θεσμό που ως στόχο έχει την ανάδειξη της αριστείας στον ομώνυμο τομέα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε το Silver Βραβείο στην κατηγορία “Digital Transformation: Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών”, καθώς είναι ένας τομέας που αποτελεί για την Carglass βασική προτεραιότητα επιχειρησιακής ανάπτυξης. Η συνεχής διεύρυνση του διακαναλικού συστήματος εξυπηρέτησης πελατών, η χρήση Cloud περιβάλλοντος εργασίας για τους εσωτερικούς χρήστες, η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και η Ψηφιοποίηση απαραίτητων εγγράφων για την διεκπεραίωση ασφαλιστικών περιστατικών αποτελούν σημαντικούς πυλώνες λειτουργίας της εταιρείας στο ψηφιακό περιβάλλον, το οποίο πλαισιώνεται με τις απαραίτητες υποδομές ασφαλείας και αποδοτικότητας.

Παράλληλα, η Carglass αποδεικνύοντας την σπουδαία βαρύτητα που δίνει στην εξέλιξη των διαδικασιών με τους συνεργάτες της – τις ασφαλιστικές εταιρείες και τις εταιρείες leasing – απέσπασε το Bronze Βραβείο στην κατηγορία “Τεχνολογικές Υποδομές & Διοίκηση Πληροφοριακών Πόρων: Ενοποίηση Συστημάτων”. Με στόχο πάντα την επιτάχυνση των διαδικασιών και τη διευκόλυνση όλων των εμπλεκομένων στον τομέα θραύσης κρυστάλλων οχημάτων, η Carglass έχει ολοκληρώσει την εφαρμογή πολλαπλών συστημάτων, που, μέσω της ενοποίησής τους, έχουν οδηγήσει στην άμεση, οργανωμένη και ασφαλή μεταφορά δεδομένων μέσω της δημιουργίας ψηφιακού φακέλου σε πραγματικό χρόνο. Η πρωτοποριακή αυτή για τον κλάδο ενοποίηση διαρκώς επικαιροποιείται και εξελίσσεται, με στόχο την παροχή όλων των απαραίτητων εργαλείων που συμβάλλουν στην εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου του τελικού καταναλωτή.

Η Carglass μέσα από τις παραπάνω υποψηφιότητες, κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πλήθος άλλων μεγάλων εταιρειών της ελληνικής αγοράς, ενώ παράλληλα, αποτελώντας τον μόνο εκπρόσωπο του κλάδου επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων, θέτει για ακόμα μια φορά τα standards για τον τρόπο που μια καινοτόμος και υπεύθυνη εταιρεία οφείλει να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στα τεχνολογικά δεδομένα της εποχής.

Αρθρογράφος

 

D.N.A. Race Mode

D.N.A. Race Mode

Στο σύνολό τους οι εκδόσεις των Alfa Romeo Giulia και Stelvio εφοδιάζονται με μια σειρά λύσεων υψηλής τεχνολογίας. Ειδικά όμως για τις εκδόσεις Quadri...