Δείτε σε video το Nissan Z της Veilside για το νέο F&F

Δείτε σε video το Nissan Z της Veilside για το νέο F&F

Η VeilSide μόλις αποκάλυψε ένα βελτιωμένο Nissan Z στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, το οποίο τελικά θα πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία Fast and Furious το 2024. Τώρα, στο τελευταίο βίντεο του Larry Chen, έχουμε μια πιο προσεκτική ματιά γύρω από το αυτοκίνητο, το οποίο δημιουργήθηκε στο συνεργασία με τον Sung Kang, τον ηθοποιό που έπαιξε τον Han στο Tokyo Drift.

Επίσημα ονομάζεται FFZ400 και ονομάστηκε ανεπίσημα "Han's 400Z", το custom Z έχει πολλές ομοιότητες με το FD Mazda RX-7 του VeilSide που οδηγούσε ο Han στην τρίτη ταινία Fast and Furious. Το εμβληματικό πορτοκαλί και μαύρο χρώμα επιστρέφει και συνδυάζεται ακόμη και με τους ίδιες ζάντες, αυτή τη φορά σε διάμετρο των 20in.

Το σχήμα του Z έχει τροποποιηθεί αρκετά για να του δώσει μια ξεχωριστή και πιο επιθετική εμφάνιση. Αυτό περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, νέο διαχύτη και πλήθος μαύρων αεροδυναμικών τμημάτων, αεραγωγών φτερών και πλαϊνών ποδιών που εκτείνονται μέχρι το πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα διαθέτει bucket καθίσματα της Bride και σουέτ ταπετσαρία στις πόρτες, όλα σε μαύρο χρώμα. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την ισχύ του Z, αλλά ξέρουμε ότι θα υπάρξει μια νέα εξάτμιση και ένα remapping στην εργοστασιακή ECU, η οποία θα συμβάλει στην ενίσχυση των 406Ps και της ροπής κατά αξιοσημείωτο ποσό.

Αρθρογράφος

 

Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας από τον «Μεγάλο Περίπατο»

Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας από τον «Μεγάλο Περίπατο»

Πανικός επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας. Σε ποιους δρόμους υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα.