Παρουσίαση εταιρείας: Ρεκτιφιέ ΟΤΕΜ

Παρουσίαση εταιρείας: Ρεκτιφιέ ΟΤΕΜ

Αυτό το μήνα επισκεφτήκαμε ένα από τα παλιότερα και γνωστότερα μηχανουργεία της Αθήνας, το ρεκτιφιέ ΟΤΕΜ. Ο ιδιοκτήτης και γνωστός μας από τους αγώνες Μιχάλης Κουρέτσος μας φιλοξένησε και μας ξενάγησε σε έναν καινούριο, τεράστιο και πεντακάθαρο χώρο, τακτοποιημένο μέχρι και το τελευταίο κατσαβίδι, που περισσότερο έμοιαζε με χειρουργείο παρά με μηχανουργείο. Τα μηχανήματα όλα σε σωστές αποστάσεις μεταξύ τους, οι τεχνίτες προσεγμένοι και τακτικοί και όλοι να εργάζονται με το χαμόγελο στα χείλη, όπως πρέπει να συμβαίνει σε οποιαδήποτε επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της. Εμείς με τη σειρά μας τον συγχαρήκαμε για το μαγαζί του και του κάναμε και μερικές ερωτήσεις για να τον γνωρίσετε καλύτερα κι εσείς. 

Ρower Automotive Μagazine: Μιχάλη, πες μας δυο λόγια για την εταιρείας σου, την εμπειρία που έχεις αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και το είδος ενασχόλησής σου;

Μιχάλης Κουρέτσος: Η ιστορία της εταιρείας ΟΤΕΜ ξεκινάει το 1969 με πρωτοστάτη τον πατέρα μου, Κωνσταντίνο Κουρέτσο. Η πολυετής εμπειρία μου στο χώρο αποκτήθηκε με σκληρή δουλειά και καθημερινή προσπάθεια για βελτίωση τόσο των υπηρεσιών όσο και των εγκαταστάσεων της εταιρείας μας. Κύριες ενασχολήσεις του Ρεκτιφιέ ΟΤΕΜ είναι οι επισκευές κινητήρων κάθε τύπου, καθώς και η βελτίωση αυτών.

Ρ.Α.Μ.: Ποιες είναι οι εγκαταστάσεις σας και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας;

Μ.Κ.: Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στον καινούριο και προσφάτως ανακαινισμένο χώρο μας, στο Περιστέρι, στην οδό Λεχουρίτη 4. Επενδύσαμε σε ένα νέο χώρο που μας παρέχει μεγαλύτερη άνεση εργασίας και προοπτική κάλυψης κάθε επισκευής και εξέλιξης κινητήρων. Μέσα στο χώρο αυτό, θα συναντήσει κάποιος κυρίως μηχανήματα βαρέως τύπου και δίπλα σε κάθε ένα από αυτά, έναν πολύτιμο και άρτια καταρτισμένο συνεργάτη που τα χειρίζεται.

Ρ.Α.Μ.: Τι εξοπλισμό διαθέτει η ΟΤΕΜ και τι δυνατότητες σας παρέχει?

Μ.Κ.: Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων για όλες τις εργασίες που αφορούν στην επισκευή και τη βελτίωση ενός κινητήρα.

Ρ.Α.Μ.: Από την πολυετή εμπειρία σου στις επισκευές, ποια μοτέρ ξεχωρίζεις ως πιο «γερά» και ποια έχουν τις περισσότερες ζημιές?

Μ.Κ.: Κατά την άποψή μου δεν πιστεύω ότι υπάρχουν μοτέρ γερά ή μοτέρ που βγάζουν περισσότερες ζημιές, καθώς η διάρκεια ζωής τους εξαρτάται κυρίως από τη συντήρηση και τη χρήση του οδηγού τους.

Ρ.Α.Μ.: Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον και πώς βλέπεις την εξέλιξη της εταιρείας σου από εδώ και πέρα;

Μ.Κ.: Κύριος στόχος μου είναι να συνεχίσει το ρεκτιφιέ ΟΤΕΜ τη δυναμική παρουσία του στο χώρο του αυτοκινήτου και να εξελίσσεται καθημερινά, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών του, τους οποίους  θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Ένας άμεσος στόχος μου, που έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται, είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, καθώς έχει διευρυνθεί το πελατολόγιό μας και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς, όπως άλλωστε υπήρξαμε στη μέχρι τώρα πορεία μας.

ΡΜ: Εκτός από τα αυτοκίνητα καθημερινής χρήσης, με τι άλλο ασχολείστε;

Μ.Κ.: Διαδεδομένη και ηχηρή είναι και η παρουσία μας στους αγώνες αυτοκινήτου. Είναι ένα μέρος της δουλειάς που αγαπάμε και στηρίζουμε ανελλιπώς πολλά χρόνια τώρα.

Info:

ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΟΤΕΜ

Κ. ΣΤΡΑΤΟΣ - Μ. ΚΟΥΡΕΤΣΟΣ Ο.Ε.

Λεχουρίτη 4, Νέα Κολοκυνθού, Ισόγειο, 121 32 Περιστέρι Αττικής

Τηλ: 2105154911, 6944464838  Fax: 2105154972

e-mail: rektifieotem@yahoo.gr

 

Αρθρογράφος

 

Το εξωτερικό design του ID.4

Το εξωτερικό design του ID.4

Η Volkswagen δίνει μία πρώτη γεύση του εξωτερικού design του ολοκαίνουργιου ID.4, το οποίο έχει δυναμικές αναλογίες και σχεδιαστικά στοιχεία που ξεχωρ...