Thessaloniki Tuning Show 19-21 Απριλίου 2019

Thessaloniki Tuning Show 19-21 Απριλίου 2019

Μία ιδιαίτερα δυναμική και οργανωμένη προσπάθεια, που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές στη Θεσσαλονίκη, είναι το Thessaloniki Tuning Show που διοργανώνει η VAG Comment. Εκτός από μία απλή έκθεση βελτιωμένων αυτοκινήτων και προτάσεων βελτίωσης, περιλαμβάνει μία πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων, όπως Buggy racing, Drift Show, SXS Stunts και Dance show. Ο χώρος του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου της Helexpo πραγματικά σφύζει από ζωή και δράση αυτές τις τρεις μέρες και οι επισκέπτες φεύγουν χορτασμένοι από θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.

It’s show time!

Ένας καλός λόγος για να μην χάσει κανείς αυτή την έκθεση είναι ότι εκεί θα ενημερωθεί για τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της βελτίωσης στη Βόρειο Ελλάδα, αφού 50 εκθέτες από το χώρο του tuning και του aftermarket έδωσαν μια δυναμική παρουσία. Κορυφαίες εταιρείες του χώρου ήταν εκεί για να δείξουν εντυπωσιακά δείγματα της δουλειάς τους, προσεγγίζοντας τον κόσμο και απαντώντας σε όλες τους τις ερωτήσεις. Οι 10.000 επισκέπτες, εκτός από βελτιωμένα αυτοκίνητα και supercars, μπορούσαν να δουν διάφορα προϊόντα που αφορούν τη βελτίωση, όπως turbo, intercooler, kit φρένων, αναρτήσεις, καθώς και πληθώρα ανταλλακτικών, ελαστικών, λιπαντικών, ηχοσυστημάτων και γενικά ό,τι έχει σχέση με το αυτοκίνητο. Πέρα όμως από τον καθαρά εκθεσιακό χώρο, υπήρχαν διάφορες ενδιαφέρουσες παράλληλες δραστηριότητες, όπως το Drift Show από τέσσερις εντυπωσιακούς οδηγούς της Βορείου Ελλάδας, τα εκπληκτικά stunts των SXS Team στους δύο και στους τέσσερις τροχούς, Freestyle με BMX, επίδειξη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αγωνιστικών του θεσμού Formula Student από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Εννοείται ότι δεν θα μπορούσαν να λείψουν και καυτές παρουσίες του ωραίου φύλλου, όπως η twerk-lady Demi που επιδόθηκε σε επίδειξη χορού με φωτιές! Επιπλέον, για 2η φορά στα Ελληνικά δεδομένα, παρευρέθησαν κριτές από το εξωτερικό, προκειμένου να βαθμολογήσουν και να βραβεύσουν τα καλύτερα ηχοσυστήματα σε έναν «δυνατό» διαγωνισμό ήχου. Δυναμική παρουσία είχαν και 12 club αυτοκινήτων της περιοχής, που κρατούν ζωντανή τη σκηνή της βελτίωσης στη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές. Για ακόμα μία χρονιά η Θεσσαλονίκη μας έδειξε τη δυναμική που έχει στο χώρο της βελτίωσης και μας έκανε να μετράμε τις μέρες για την επόμενη φορά!

 

Αρθρογράφος

 

Επανεκκίνηση του Abarth Rally Cup και του ERC

Επανεκκίνηση του Abarth Rally Cup και του ERC

Η Abarth ζεσταίνει τις μηχανές της για την επανεκκίνηση του Abarth Rally Cup και του ERC.