Thessaloniki Tuning Show 5-7 Απριλίου 2024

Thessaloniki Tuning Show 5-7 Απριλίου 2024

Το Thessaloniki Tuning Show δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη έκθεση στην Βόρεια Ελλάδα, τείνει πλέον να γίνει το meeting point που περιμένουν ανυπόμονα όλοι οι φίλοι της αυτοκίνησης και της βελτίωσης. Η επιλογή του εκθεσιακού κέντρου της Δ.Ε.Θ., με τους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, την εύκολη πρόσβαση, τη δυνατότητα στάθμευσης για επισκέπτες και εκθέτες, καθώς και τη μεγάλη προσέλευση κοινού λόγω της λειτουργίας κι άλλων παράλληλων εκθέσεων, συμβάλλει στο να αποτελεί το Thessaloniki Tuning Show το απόλυτο must-see event της Βορείου Ελλάδος.

Κάθε χρόνο περισσότερο

Το Thessaloniki Tuning Show είναι ένα πρωτοποριακό, σύνθετο event, αφιερωμένο στους κλάδους βελτίωσης, customizing, συντήρησης-επισκευής, αλλά και aftermarket ανταλλακτικών-αξεσουάρ. Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις του χώρου της αυτοκίνησης (αντιπρόσωποι, εισαγωγείς, έμποροι, επισκευαστές, βελτιωτές κ.λπ.) παρουσιάζοντας όλα τα νέα τους προϊόντα, τις τεχνολογικές εξελίξεις και υπηρεσίες, αλλά και τα τελευταία project τους. Οι άνθρωποι της διοργανώτρια εταιρείας, VAG Comment, κάθε χρόνο τροποποιούν και βελτιώνουν την ήδη πετυχημένη φόρμουλα για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Φέτος η έκθεση καταλάμβανε 4 Hall συνολικής έκτασης 15.000m2, ενώ συμμετείχαν 80 εκθέτες και περίπου 500 οχήματα κάθε τύπου, συγκεντρώνοντας για τρεις ολόκληρες μέρες τον παλμό της αυτοκίνησης και της βελτίωσης. Είναι αναμφίβολα μια έκθεση που συνδυάζει επιτυχημένα την ολοκληρωμένη και πολύπλευρη ενημέρωση των επισκεπτών, με την αποτελεσματική προβολή των εκθετών. Οι περίπου 10.000 επισκέπτες, εκτός από βελτιωμένα αυτοκίνητα και supercars, μπορούσαν να δουν από κοντά πολλά προϊόντα βελτίωσης, όπως τουρμπίνες, εξατμίσεις, αναρτήσεις, καθώς και πληθώρα ανταλλακτικών, ζαντών, ελαστικών, λιπαντικών, ηχοσυστημάτων και γενικά ό,τι έχει σχέση με το αυτοκίνητο.

Το αγαπημένο σας περιοδικό φέτος είχε και δικό του περίπτερο (με δύο πανέμορφα και τρομερά αυτοκίνητα που θα δείτε στην θεματολογία του τεύχους που κρατάτε στα χέρια σας) και παρότι δεν μπορέσαμε να είμαστε όλοι οι συντελεστές του Power Automotive Magazine, είχαμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε με πολλούς νέους ανθρώπους, φανατικούς αναγνώστες και λάτρεις του tuning. Η Θεσσαλονίκη μάς έδειξε ακόμη μία φορά ότι έχει πολύ μεγάλη δυναμική, αγάπη και ενδιαφέρον από τον κόσμο, για την βελτίωση και το customizing.

 

Αρθρογράφος

 

Mazda 3 e-Skyactiv-X 2.0 186PS

Mazda 3 e-Skyactiv-X 2.0 186PS

Σε μία «ευρωποκρατούμενη» κατηγορία που οι κινητήρες είναι όλο και μικρότεροι, τα τούρμπο όλο και περισσότερα και τα σχέδια όλο και πιο αδιάφορα, υπάρ...