Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την ΕΚΟ Super Special Stage

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την ΕΚΟ Super Special Stage

Μόλις 30 ημέρες απομένουν για το νέο εγχείρημα του EKO Ράλλυ Ακρόπολις, με την εναρκτήρια διαδρομή να λαμβάνει χώρα φέτος στην Πλατεία Νερού. H EKO Super Special Stage, θα εξελιχθεί σε μία διαδρομή συνολικού μήκους 1,48km, με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα αρχικά να περνούν μέσα από την Πλατεία Νερού, πριν κατευθυνθούν ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley, επιστρέφοντας για δεύτερη φορά στην Πλατεία Νερού. Εκεί θα βρίσκονται τοποθετημένες δύο κερκίδεςσυνολικής χωρητικότητας 6.300 θέσεων, με όλα τα καθίσματα να έχουν την ίδια ακριβώς, απρόσκοπτη θέα, προς τη διαδρομή. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει διαβάθμιση στην τιμή πώλησης των εισιτηρίων, που ανέρχεται σε 70 ευρώ για κάθε κάθισμα.

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την ΕΚΟ Super Special Stage

Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου χώρου στάθμευσης, την ημέρα διεξαγωγής της ΕΚΟ Super Special Stage, η πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή της Μαρίνας Καλλιθέας θα επιτρέπεται μόνο για πεζούς. Για όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν τα περάσματα των αγωνιζομένων από άλλα σημεία της διαδρομής, η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε διάφορα σημεία, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τα μέτρα ασφαλείας.

Αναλυτικές οδηγίες για τις προσβάσεις θεατών θα αναρτηθούν στο www.acropolisrally.gr, ενώ, ειδικότερα ως προς τους χώρους, στην Εσπλανάδα που περνάει πάνω από την Πλατεία Νερού, θα φιλοξενηθεί και το Rally Village του αγώνα. H υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε 150 χώρες στον κόσμο. Στην Ελλάδα, τη «ζωντανή» εικόνα θα μεταδώσουν οι ΕΡΤ και COSMOTE TV.
Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέσω του www.viva.gr

 

Αρθρογράφος

 

Η Skoda στο LEtape Greece by Tour de France

Η Skoda στο LEtape Greece by Tour de France

Η Kosmocar-Skoda θα είναι ο αποκλειστικός ονομαστικός χορηγός του LEtape Greece by Tour de France στην Ελλάδα.