24ΩΡΕΣ LE MANS 2020, ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ

24ΩΡΕΣ LE MANS 2020, ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ

Η ιστορική συνεργασία με το “Le Mans” συνεχώς εξελίσσεται κι ενισχύεται με την πάροδο των ετών, όπως φάνηκε νωρίτερα φέτος, όταν η Motul ήταν επίσημος συνεργάτης στον πρώτο επίσημο esports αγώνα «24 Hours of Le Mans Virtual». Ο 88ος αγώνας -στην πραγματική ζωή- που προσφέρει πολύτιμους διπλούς πόντους στις ομάδες του παγκόσμιου πρωταθλήματος θα εκκινήσει με 60 συμμετοχές στις 14:30 το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, τελειώνοντας 24 ώρες αργότερα και αφού το ρολόι έχει κάνει 2 πλήρεις περιστροφές.

Τα πάντα αλλάζουν στο Le Mans

Λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού, ο αγώνας μεταφέρθηκε από την παραδοσιακή ημερομηνία του Ιουνίου για τον Σεπτέμβριο, ο οποίος θα φέρει μαζί του περισσότερες ώρες με σκοτάδι και πιθανώς πιο άσχημο καιρό που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι ομάδες και οι οδηγοί τους. Η μεγαλύτερη αλλαγή, ωστόσο, είναι ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί πίσω από κλειστές πόρτες και οι φίλοι του Le Mans θα πρέπει να παρακολουθήσουν ολόκληρο το γεγονός από ψηφιακές πλατφόρμες. Η Motul θα βρίσκεται επί τόπου καθ' όλη τη διάρκεια του συμπιεσμένου προγράμματος των 5 ημερών για να μεταφέρει τη δράση πιο κοντά σε εσάς και να δείξει πώς προετοιμάζονται οι ομάδες στο παρασκήνιο για αυτό το μοναδικό γεγονός. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για τους θαυμαστές να παρακολουθήσουν διαδραστικό περιεχόμενο και θα έχουν λόγο για το τι θα ήθελαν να δουν στα κοινωνικά κανάλια της Motul κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η MOTUL δίνει δύναμη στα LMP2

Στην πίστα, χάρη στη συνεργασία της Motul με την Gibson που κατασκευάζει όλους τους κινητήρες της κατηγορίας, το μεγαλύτερο μέρος των συμμετεχόντων στο LMP2 θα παίρνουν δύναμη από τα λιπαντικά της γαλλικής μάρκας! Η κορυφαία υποστηριζόμενη ομάδα για τη Motul φέτος θα είναι η ομάδα DragonSpeed USA, η οποία συμμετέχει με 2 αυτοκίνητα και οι θαυμαστές τους θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον πλήρη αγώνα ζωντανά με κάμερα πάνω στο αυτοκίνητο της DragonSpeed με αριθμό #21, στο κανάλια του Facebook και του YouTube της Motul. Επίσης, στην κατηγορία, υπάρχουν 13 επιπλέον συμμετοχές που υποστηρίζονται από τη Motul, προερχόμενες από επτά διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες και τις ΗΠΑ - καθώς όλες ανταγωνίζονται για την πολυπόθητη κορυφαία θέση του βάθρου. Αυτά τα 15 αυτοκίνητα θα επωφεληθούν από την πλήρη γκάμα προϊόντων Motorsport της Motul, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού 300V Power 5W-30 και του υγρού φρένων RBF700, το οποίο θα διαδραματίσει ουσιώδες ρόλο ώστε να αντέξουν τις 24 ώρες και να φτάσουν στη γραμμή του τερματισμού.

Υποστήριξη με Αναλύσεις Λιπαντικών

Στη διάθεση όλων των αγωνιζόμενων, είτε η Motul είναι επίσημα χορηγός τους είτε όχι, θα βρίσκεται το Motul Racing Lab. Οι τεχνικοί κι εμπειρογνώμονες της Motul θα παρέχουν υπηρεσίες ανάλυσης λιπαντικών σε κάθε συμμετέχοντα που επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει, και το εργαστήριο θα είναι ανοιχτό καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας του αγώνα.

 

Αρθρογράφος

 

To Kia XCeed ανακηρύσσεται Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Πολωνία

To Kia XCeed ανακηρύσσεται Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Πολωνία

Το νέο coupe crossover της Kia κερδίζει την κορυφαία διάκριση στην πρώτη διοργάνωση του θεσμού Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Πολωνία.