Είναι η BMW M2 C2 ο πραγματικός διάδοχος της Toyota Supra;

Είναι η BMW M2 C2 ο πραγματικός διάδοχος της Toyota Supra;

Όταν η Toyota λανσάρισε τη νέα Supra, πολλοί από τους petrolheads (και κυρίως τα JDM fanboys) επιτέθηκαν βάναυσα στο νέο sports-car πετώντας ποντίκια, πληκτρολόγια και λεβιεδάκια από το Aliexpress στη παγκόσμια διαδυκτιακή κοινότητα, αφού δεν μπορούσαν να συγχωρήσουν με τίποτα το Γερμανικό της dna. Ναι, η νέα Supra είναι ουσιαστικά μία BMW Z4 με διαφορετικό bodykit και λίγο καλύτερο στήσιμο, παραμένει όμως ένα πολύ ικανό και ολοκληρωμένο σπορ αυτοκίνητο. Λαμβάνοντας όμως υπόψη πόσο αγαπητή ήταν η προηγούμενη Supra, το νέο μοντέλο απογοήτευσε την πλειοψηφία των petrolheads.

Ωστόσο, υπάρχει πραγματικά ένα αυτοκίνητο που μπορεί να είναι καλύτερος διάδοχος του εμβληματικού mkiv Supra και προέρχεται επίσης από τη Βαυαρία -η BMW M2 CS! Πολλοί διαβάζοντας αυτή την πρόταση και βλέποντας τον τίτλο του video θα αναφωνήσουν «Ιεροτελεστία»! Αν όμως καθίσετε αναπαυτικά και απολαύσετε την εξαιρετική παραγωγή του Hagerty και του Jason Cammisa, θα συμφωνήσετε σε κάποιο μικρό ή μεγάλο βαθμό.

Αρθρογράφος

 

Το νέο PEUGEOT e-208 κερδίζει τον τίτλο του «Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς»

Το νέο PEUGEOT e-208 κερδίζει τον τίτλο του «Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς»

Το Peugeot e-208 Allure βραβεύτηκε ως το «Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στη μικρομεσαία κατηγορία των βραβείων «What Car?» υπερισχύοντας πολλών αν...